Het plan:
Tom Harding en Thinc Management, in samenwerking met het Amsterdamse I Love Hard House, lanceren een nieuw initiatief om op zoek te gaan naar nieuw talent in Nederland. De speurtocht naar dit nieuwe talent begint in een aantal clubs waar de Djs Tom Harding en Danny D starten met een aantal clubavonden en andere events. Om deze manier kunnen de beginnende dj’s hun talenten laten zien voor een live publiek terwijl zij ‘samen’ spelen met Tom en Danny.

THinc Talent Launch Night

De eerste THinc Talent Night wordt gehouden in Twstd, gelegen in het centrum van Amsterdam. Het plan is om 8 geinspireerde djs bijeen te krijgen met vrienden en iedereen die wil komen, en hen de mogelijkheid geven om samen met Tom en Danny te draaien voor live publiek.
In de eerste instantie zijn Tom en Danny op zoek naar Djs die niet of nauwelijks ervaring hebben in clubs en het toch tijd vinden om hun talent te laten zien aan het publiek. Tevens zijn zij op zoek naar de verscheidenheid en inventiviteit van de Djs in hun platenkeuze. De Dj’s die verkoren zijn om te draaien zullen natuurlijk de kans krijgen een praatje te maken met Tom en Danny gedurende de avond om zo hun set te bespreken en informatie/tips uit te wisselen omtrent mix technieken en platenkeuze. Zaken van een wat algemenere aard als hoe om te gaan met promotors en/of hoe aan gigs te komen, kunnen ook aan de orde komen.

Elke Dj die hieraan zou willen mee doen kan contact opnemen met Thinc Management door een email te sturen naar : info@thincdjs.com. Alle aanvragen zullen in behandeling worden genomen. Op basis van de inhoud van de brief en het ervaringsniveau wordt een keuze gemaakt. Nogmaals; we zijn niet op zoek naar Djs die al regelmatig in clubs draaien.

Schema voor de avond:

18.30 – Djs arriveren bij Twstd om Tom en Danny te ontmoeten.
19.00 – Diner wordt verzorgd voor de Djs en zijn of haar vrienden
19.30 – 20.00 – Danny D zal Twstd opwarmen voor de avond
20.00 – 00.00 – 8 Talents zullen allen een half uur draaien
00.0 – 01.00 – Afsluiting Tom Harding

THinc Management zullen in de toekomst nog meer talent nights organiseren dus check www.tom-harding.com voor meer info.

Location

TWSTd
Weteringenschans 157
Amsterdam, Nederland

Lineup