salinas

Salinas Sundance: 20 hour Special Edition!
Als dansen je net zo belangrijk is als de zon!

Op 25 juli 2004 beginnen de DJ’s vanaf 10.00 uur en stoppen niet tot de zon weer op komt. Dat beleef je alleen bij Salinas. Vorig jaar was er al 12 uur Sundance, nu gaan we ervoor zorgen dat de zon 20 uur blijft schijnen op deze Special Edition van Salinas Sundance.

Van 10.00 tot 22.00 is het Noorderstrand is ook dit keer weer het decor van deze Sundance. Zon, zee, strand en het ultieme party gevoel. En dit jaar zorgen we ervoor dat je een zondag hebt die 2 dagen gaat duren. 20 uur feesten!!! Zo’n zondag die je niet snel vergeten gaat!

Vanaf 22.00 uur nemen we jullie mee naar Umania (Celebrations Studio’s) in Den Haag waar het natuurlijk nog niet klaar met je zijn. Umania neemt jullie mee naar het tweede gevoel van Salinas Sundance. Ook FRESH FM zal hier bij zijn…

Zoals je van Salinas gewend bent staan er ook op deze Sundance alleen de beste DJ’s. Op deze editie: Mike S., Randy Katana, Miss Melody, Lester Claassens, Mr. Zenes, Rick da Luna, Warren Fellow, Jeff Bounce, Funkerman, Yesse, Daviraz

Ook kun je een live act verwachten van de Samba band Zona Tormenta, die zal zorgen voor de juiste percussie klanken. Dit jaar is er een special VIP treatment mogelijk. De gehele dag een eigen vip tafel met eigen bediening.

Experience the feeling! Sunday 25 juli 2004, Salinas Sundance: 20 hour Special Edition!

Location

Liptonice Beach Lounge
Zwarte Pad 60-61
Scheveningen, Nederland

Lineup

www.missmelody.com