A.S.S. (Absolute Super Sounds) is de nieuwe clubavond van de Boerderij! Elke tweede vrijdag van de maand is de Boerderij thé place to be voor alle dance liefhebbers. Tijdens de eerste editie wordt uitgepakt met DJ Don Diablo! Indrukwekkend is de alsmaar groeiende lijst namen van feesten waar de Nederlandse DJ Don Diablo heeft gedraaid. Dancevalley, Impulz, Lovefields, Innercity, Extrema Outdoor, Mysteryland, Pleasuredome, Trance Energy en ga nog maar even door!

Zonder veel moeite krijgt hij altijd het publiek dansend aan zijn voeten. Don zorgt voor een uitgekiende mix van techno, breakbeat, trance, electro en invloeden van nog meer stijlen! Deze combinatie maakt zijn geluid spannend, fris en vooruitstrevend!

Zijn naam gaat steeds vaker over de tong in danceminded Nederland en daarbuiten. De 24-jarige DJ / producer uit het rustieke Drentse Coevorden is in sneltreinvaart bezig aan een opmars naar de wereldtop. Zijn optreden in de Boerderij mag je dus niet missen!

Voor en na Don Diablo zal eveneens een rijzende ster in de dance-scène optreden, namelijk DJ Mason. Mason is een van de weinige dj's die een instrument bespeelt tijdens een draaiset. Een combinatie van 17 jaar vioolervaring en 9 jaar draaien zorgen voor een bijzondere ervaring. Met zijn viool en platen reist Mason inmiddels de hele wereld over. De afgelopen jaren was hij ondermeer in Azië, Rusland, Israel, Finland, etc. Ook in Nederland timmert hij hard aan de weg. Festivals als Impulz, Extrema en Parkpop hadden hem op de poster staan en ook clubs als Cubic, Mazzo, Paradiso, Paard en Zillion deed hij aan.

De muzikale richting van Mason is eclectisch te noemen met invloeden van tech-house, electro en progressive. Hij heeft al naast grote namen als Tiësto, Danny Howels, Laidback Luke en James Holden gestaan.

Location

Boerderij
Amerikaweg 145
Zoetermeer, Nederland

Lineup