Na de succesvolle eerste editie van Luvdancin in de Jimmy Woo met o.a. Kerri Chandler slaat de organisatie aanstaande zondag 7 november de handen ineen met de vaste spelers van de zondagavond in de Jimmy Woo: de Woo Circle.

Naast Luvdancin / Woo Circle residents Leroy en Cassie 6 komt niemand minder dan Danny Krivit over uit New York. Krivit was met Francois K. en Joe Claussel mede verantwoordelijk voor de legendarische wekelijkse zondagavond ‘The Body and Soul’ in de New Yorkse club Vinyl. Deze avond is voor de Luvdancin organisatie en vele anderen wereldwijd een belangrijke inspiratiebron geweest. Meer dan vijf jaar zorgde deze clubavond met zijn trendsettende muziekkeuze, fantastisch licht, geluid en de unieke multiculturele mix van bezoekers voor uitzinnige, onvergetelijke taferelen.

Geboren en getogen in New York en kind aan huis in clubs als de Loft, Paradise Garage en Roxy is Danny Krivit met recht een van de “legends of the underground” uit New York. Hij is een begenadigd deejay en een vinyl junkie - zijn muziekverzameling bestaat uit meer dan 50.000 platen. Voorts is hij wereldberoemd om zijn zogenaamde edits en remixen. Onlangs nog bewerkte hij nog de klassieke hit ‘Strings of life’ van Derrick May tot nieuwe hoogtes. Wees op tijd want hij begint al om 22.00!

Zoals gebruikelijk gaat er ook een Luvdining vooraf aan Luvdancin. Chef Kok Edo Kamping zorgt weer voor een verrassend driegangen diner in restaurant Blender, waarna je met een speciale boot naar de Jimmy Woo kan komen. Reserveren kan via www.blender.to.

Voor de vroege bezoekers staat tijdens Luvdancin in de Woo tussen 21.00 en 23.00 gratis sushi klaar. Goed gedrag moet immers beloond worden. Ook zal de Campari Monza welkomst cocktail niet ontbreken.

“Is it all over my face? U got me Luvdancin!”

Location

Jimmy Woo

Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.clubrisk.nl
http://www.blender.to
http://www.jimmywoo.nl