Eindelijk is het dan zover. Zaterdag 26 juni vindt het eerste échte feest van online Freak Community Beatfreax plaats. De locatie, dj-café TWSTD te Amsterdam, zal deze avond gevuld worden met techno in al zijn variaties en stijlen. Onder het motto "samen weten we meer dan één", hebben we de freax (lees: leden) zelf laten meedenken over de invulling van de avond. De sleutelwoorden voor deze avond zijn: muziek, intimiteit, gezelligheid en kwaliteit.

Beatfreax bestaat al 7 jaar als online muziek community. Het aantal leden en hits is de laatste maanden sterk gegroeid. De freax worden gekenmerkt door hun grote passie voor en kennis van alternatieve dance muziek. Omdat iedereen altíjd wel iets heeft aan te merken op zijn / haar ervaringen van het weekend, hebben we besloten in samenwerking met de leden een avond op te zetten.

Een feest voor, door en met freax dus. We zijn ook zeer te spreken over de artiesten die voor ons hun kunsten komen vertonen. Kwaliteit gegarandeerd! Aron Friedman, Mark C. Boon, Zaxxon, Tha Vinci en Devon Miles (live) om ze maar even op te noemen. Entree is natuurlijk gratis en iedereen is welkom, maar kom vroeg als je zeker binnen wil komen.

Kijk op www.beatfreax.nl voor meer informatie.

Location

TWSTd
Weteringenschans 157
Amsterdam, Nederland

http://www.beatfreax.nl
http://www.twstd.nl