City Sounds is de kersverse nieuwe naam voor het festival, dat vorig jaar als Dancehill niet onopgemerkt aan Tilburg en de rest van Nederland voorbij is gegaan. Door een verloren rechtszaak, aangespannen door de organisatie achter Dance Valley, werd de organisatie gedwongen een nieuwe naam te zoeken.
Door het uitschrijven van de prijsvraag weet jij een nieuwe naam, waar ruim 3000 reacties op kwamen, werd voor de naam City Sounds gekozen. Om de nieuwe naam geheel in stijl groots bekend te maken organiseert City Sounds een Indoor Editie in popcentrum 013. De avond zal geheel in het teken van de nieuwe naam staan en dit is natuurlijk maar een voorproefje op de tweede editie van dit gratis toegankelijke dancefestival, wat op zaterdag 21 augustus gaat plaatsvinden in de binnenstad van Tilburg.

In de grote zaal van 013 zullen de Winnaar van de Wraak van Brabant, die vrijdag 21 mei gekozen zal worden tijdens de finale van de Wraak van Brabant, Eric de Man (bekend van Club Risk Amsterdam), Noes (resident van Transistor) en Steve Rachmad, bekend in binnen- en buitenland, acte de presence geven.

In de Bat Cave zullen eerst de lokale helden Nikk en Sookie (die dit jaar voor het eerst op Extrema Outdoor staat!) hun kunsten vertonen, waarna de Belgische hype Sugar Cain & Major Tom voor het eerst in Nederland te zien en horen zijn. Afsluiter in de Bat Cave is Sandrien. Een van de vaste krachten voor Electronation en draait regelmatig op hun feesten in o.a. de Amuse in Amsterdam.
Natuurlijk is er meer te zien als dj's alleen dus 5 juni moet je in 013 zijn!

grote zaal
winnaar wraak van brabant
eric de man
noes
steve rachmad - support act: alex mango da silva (drums/percussion)
MC lex empress
Vj Morninglight

Batcave
nikk
sookie
sandrien
sugar cain & major tom

Location

013
Veemarktstraat 44
Tilburg, Country object (1)

Lineup