technootjes

Het is weer bijna zomer!..De tijd dat we de clubs verlaten en de festivals gaan bezoeken. Maar voordat het zover is zal er eerst nog een speciale editie van Technootjes plaatsvinden. Deze groeiende organisatie trekt vele liefhebbers uit alle hoeken van het land en is berucht om z’n lineup’s, geluid, sfeer en deco. Wederom is Simplon de perfekte lokatie hiervoor. Ook voor deze editie komt Technootjes weer met een niet te versmaden lineup die je alvast in de stemming zal brengen voor de komende festivals.
Allereerst zal er in de grote zaal een live optreden te aanschouwen zijn van de amerikaan Stewart Walker! Deze artiest uit de Cocoon-stal, representeert vooruitstrevendheid en perfectie in zijn minimalistische muziek. Zijn produkties werden uitgebracht op diverse grote labels als Force Inc, Tresor, Minus, om maar even een paar te noemen. Sinds 2001 runt hij het label Persona. Stewart Walker komt met zijn live optredens overal ter wereld waar zijn sets veelal geroemd en zelfs legendarisch genoemd worden. Zijn sets laten je een samensmelting horen van warme melodien, diepe base drums, intrigerende ritmes en hypnotiserende tonen, wat resulteert in enerverende drie-dimensionale produkties.
Naast Stewart Walker zal ook John Tejada zijn dj set ten gehore brengen in de grote zaal. Deze pionier uit Los Angeles loopt al jaren mee en heeft in de tijd een grote reputatie opgebouwd als dj en producer in de wereld van de electronische muziek. Zo heeft hij al vele produkties uitgebracht op diverse labels als o.a. A13, Plug Records, Seventh City en Playhouse meestal in samenwerking met Arian Leviste. In 1996 startte John Tejada zijn eigen label, Palette, in Los Angeles. Tejada draait voornamelijk diepe minimalistische Techno met een lekkere drive en goede opbouw.
De resident van Technootjes Miguel zal de avond in de grote zaal openen. Twee andere residents van Technootjes namelijk William S en Orchid nemen de bovenzaal voor hun rekening! Orchid draait al jaren op de Groninger feesten en heeft al op vele grotere evenementen in Nederland en buitenland van zich laten horen! Hij zal deze bovenzaal openen waarna William S het van hem over zal nemen. William S staat op het punt door te breken in ons land. Zijn sets zijn locaal veel besproken en hij staat vrijwel op alle feesten in Groningen z’n platen te draaien.
Wederom dus een must voor de liefhebbers!

Grote Zaal
Stewart Walker (live)
John Tejada (Palette/USA)
Miquel
Vj Slaze

Bovenzaal
Orchid
William S

Location

Simplon
Boterdiep 69
Groningen, Nederland

Lineup

http://www.simplon.nl

Comments

  • Chris

    Chris

    31 May 2004

    Wil hier echt graag heen! Maar dik 2 uur treinen vanaf Amsterdam en een duur treinkaartje… :-( pfffffffff
    Iemand nog een plekkie over in de auto? :r

Comments are closed