global kitchen (nieuw)

In tegenstelling tot eerdere berichten, zal Erick E toch verstek moeten laten gaan op 15 mei a.s. in de Winkel van Sinkel.

Hoewel het er goed uitzag, heeft zijn huisarts besloten om hem alsnog complete rust voor te schrijvenn.
Erick E wordt vervangen door Richard Parker, resident van de Winkel van Sinkel en tegenwoordig ook promotor van Playground.

Hierdoor wordt de line-up in volgorde van optreden:
Richard Parker, Victor Coral, Benny Rodrigues, allen bijgestaan door Miss Bunty.

De sub wordt gehost door OnlyDance[AT] een concept van DancePortal OnlyDance. Voor deze editie heeft OnlyDance[AT] niemand minder dan Paul Hazendonk kunnen strikken om zijn heerlijkste platen te draaien in de OnlyDance style. Verder zullen de dj's N-Tony en E08 het feest helemaal compleet maken.

Wat kan je verwachten van OnlyDance in de Sub? Een gezellig sfeer, goeie muziek en een of twee verrassingen.

OnlyDance - DancePortal
Al bijna een jaar brengt OnlyDance - DancePortal je dagelijks op de hoogte van al het nieuws in de dance en dan vooral van de dance met een 'alternatief' randje. Van Lowlands tot de Winkel van Sinkel en van Benny Rodrigues tot Orbital, ze komen allemaal voorbij. 24 uur per dag up-to-date blijven van het allerlaatste nieuws, previews van feesten, interviews met artiesten, recensies van albums en reports van de beste feesten.

Location

Winkel van Sinkel
Oudegracht 158
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.fca-music.nl

Comments

 • Goedie

  Goedie

  13 May 2004

  Erick E kan dus toch nog even niet dj-en.

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  14 May 2004

  zijn eerste gig wordt waarschijnlijk op de vooravond van hemelvaart BRON: IDENT radio. Hij zat daar aan de telefoon tekst en uitleg te geven. Ook erg zielig van het paard/pony trouwens.

  PaulusPaardeliefhebber.

Comments are closed