De stad Alkmaar viert dit jaar haar 750 jarig bestaan. Reden genoeg om op 15 mei vanaf 20.00 uur een spectaculair Dance Event te organiseren in het vernieuwde Wielerstadion "Sportpaleis Alkmaar". Deze locatie past zeer goed bij het thema 'Future' vanwege de futuristische uitstraling en de unieke sfeer die wordt gecreƫerd.
De line-up van de avond liegt er niet om. De DJ's Jack de Marseille, Michel de Hey, Steve Rachmad, Erick E, Kaufmann zullen er een swingende avond van maken. Deze line-up staat garant voor een spectaculaire variatie van Techno met zowel nationale, internationale en locale namen. De bezoekers worden met behulp van de decoratie, een unieke lasershow, VJ-beelden en dansers meegenomen in een reis naar de toekomst. Ook kunnen de bezoekers naar een apart ingerichte 3D/VR room. Ze wanen zich dan in een virtual reality wereld, ontworpen door studenten van Hogeschool INHOLLAND Alkmaar.
Het Dance Event wordt gesponsord door Hogeschool INHOLLAND Alkmaar. Studenten van INHOLLAND krijgen de gelegenheid om tegen gereduceerd tarief hun kaartje te kopen.

Location

Wielerbaan Sportpaleis
Terborchlaan 200
Alkmaar, Nederland

Lineup

http://future.jrsbookings.com/future.html