nightlive

Op dit moment is de in België geboren Johan Gielen bekend in elke discotheek op aarde, en heeft als producer al verschillende klassiekers gemaakt.
Alhoewel zijn professionele carrière al jaren geleden begon, is 2002 een jaar dat hij nooit zal vergeten. Ten eerste zag het lang verwachte artiestenalbum van Svenson & Gielen daglicht, maar 2002 was ook het jaar van de opmerkelijke groei van Johan Gielens populariteit.
Hij werd enorm bekend in de Benelux en in Nederland moet elke discotheekganger de blonde DJ al eens gezien hebben. Daarvoor was hij ook al jaren populair in Japan. Door zijn ijzersterke producties samen met Svenson is zijn ster de laatste jaren enorm gestegen. Producties als The Beauty of Silence, Twisted en We know what you did zijn maar enkele voorbeelden van kwaliteitsnummers die hoog in de dance charts stonden. Zijn draaistijl is voornamelijk trance en hardtrance.
In het prestigieuze DJ Magazine top 100, staat hij op nummer 24!
Tevens zal ook Rossi weer van de partij zijn, het is alweer een tijdje geleden dat hij in Nightlive stond en daarom gaat hij dit keer een extra vette set neerzetten!
Ook resident DJ King Richard zal samen met T.M. de avond tot een goed einde brengen! Be there!

Location

Nightlive
Kesselskade 43
Maastricht, Nederland

Lineup

http://www.nightlive.nl