nightlive

Na een paar tracks voor labels van onder anderen Ronald Molendijk en de Klubbheads te hebben gemaakt, lukte het Ferry Corsten om met ‘Moonman – Don’t Be Afraid’ de Britse undergroundhitlijsten te halen. Een ultieme start voor zijn project System F (samen met zijn oude maat Robert Smit) en het briljante ‘Out Of The Blue’. Het leverde Corsten geen windeieren op, want artiesten als Moby, Faithless en William Orbit klopten aan voor remixen. In 2001 verscheen uiteindelijk het debuutalbum van System F.
Corsten maakte met Vincent de Moor (onder de naam Carte Blanche) en Tiësto (Gouryella) een aantal hitsingles en leverde met ‘Punk’ een hit onder zijn eigen naam af. In 2003 wordt Ferry genomineerd voor de DanceStar Award USA. De DJ speelt op 25 Oktober een 7 uur lange set in de Heineken Music Hall om het verschijnen van zijn debuutalbum Right of Way te vieren. De cd bevat singles als Punk en Rock your Body Rock. Naast Ferry zal ook Mason een unieke set weggeven. Met zijn unieke live dj-set, waarbij hij niet alleen platen mixt, maar ook nog een tegelijkertijd elektrisch viool speelt, zal hij in het voorprogramma van Ferry staan. Mason heeft sinds hij zijn eerste dj-set voor publiek gaf in 1995 een aardige lijst aan optredens weten op te bouwen. Ook het buitenland heeft behoorlijke interesse in zijn diepe broken beats sets waarbij hij afwisselt tussen tech-house, uk progressive en electro. Eind mei gaat hij voor de 3e keer on tour door Azie, o.a. naar China en Hong Kong. Op 3 maart staat hij met niemand minder dan Tiësto tijdens zijn worldtour in Lima, Peru.
Om het lijstje compleet te maken zal ook resident Base een exclusieve set verzorgen. Met een aantal releases die o.a. bij Digweed, Anthony Pappa en Chris Fortier op de draaitafels liggen, is hij momenteel alweer druk bezig met een aantal opvolgers. Tevens verschenen er 2 tracks op de Hotkitchen dubbel compilatie en zijn optredens op Lovefields en het releasen van zijn Puschkin cd toch mooie hoogtepunten uit zijn verleden.
Deze avond mag je niet missen!!

Location

Nightlive
Kesselskade 43
Maastricht, Nederland

Lineup

http://www.nightlive.nl

Comments

  • pionsapje

    4 April 2004

    Ik heb 4 kaartjes te Koop voor Ferry Corsten(omdat ik die dag verhindert ben),ook vrij te besteden op 1 van de andere feesten in de lustrumweek(o.a EXTINCE en JOHAN GIELEN)

    Doe maar een leuk bod! :)
    Mijn emailadres is: Lianne0@hotmail.com

Comments are closed