Location

Asta
Spui 27
Den Haag, Nederland

Lineup

Misja Helsloot is op het laatste moment aan de line-up toegevoegd en zal na de 3 uur set van Johan Gielen zorgen voor de afsluiting van de avond. Onlangs heeft Misja een contract afgesloten met de Italiaanse club Cocorico waar hij nu een maandelijks residentie heeft. Aanstaande maandag zal Misja's nieuwe single 'Back from your past' in de winkels te verkrijgen zijn. Het nieuwe compilatie album van Misja zal dezelfde titel krijgen en zal binnenkort gereleased worden.

Op zaterdag 21 februari ontvangt ASTATIC dus maarliefst 3 absolute Nederlandse topdeejays; verdeeld over twee zalen. Centraal in zaal 1 van ASTA staat Johan Gielen. Onlangs is Johan gestart met zijn eigen 'DJ platform' van waaruit al zijn DJ activiteiten worden gecoördineerd. Johan Gielen heeft derhalve het prestigieuze boekingskantoor 'Anna Agency' verlaten! Naast het DJ-en is Johan uiteraard nog steeds druk bezig met zijn werk in de studio. In maart 2004 wordt de nieuwe 'Airscape' verwacht en in de zomer zal Johan zijn nieuwe solo album releasen. Net zoals Armin van Buuren en Dana heeft ook Dhr. Gielen zijn eigen radioshow op ID&T radio; iedere zaterdag tussen 20.00 en 22.00 uur.

DJ Roog mag onderhand tot de onbetwiste nummer 1 gerekend worden als het gaat om funk, soul & disco. Net als Gielen is Roog bijzonder actief op het producersvlak. Samen met zijn broer Gregor vormt hij het duo 'Hardsoul'. Hardsoul is naast talloze eigen producties verantwoordelijk voor remixes van Laidback Luke, Tom de Neef, Rose en Debby Sledge.

Kaarten voor zaterdag 21 februari kunnen via Ticketservice Nederland in de voorverkoop worden gekocht en kunnen uiteraard ook aan de deur van ASTA worden gekocht. De deuren van ASTA openen om 23.00 uur en sluiten tussen 5 en 6 in de ochtend.

http://www.asta.nl

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  21 February 2004

  doen ze goed! even op het laatst bijgevoegd! Vanvond een mooie dance avond dus in Den Haag…

  overigens staat er een interview met Misja op deze website, tenks 2 Goedie! https://www.groovetrackers.com/specials/11

  :r

Comments are closed