Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.paard.nl/

Comments

 • Goedie

  Goedie

  9 January 2004

  Ik word echt gek! Ze blijven maar leuke feesten uit de hoge hoed toveren. :D Everybody op 13 december met Sasha was echt een te gaaf feest dus eigenlijk zou ik hier ook weer heen willen.

 • doe mij maar techno

  12 February 2004

  Ja, ik was er toen ook bij op de 13e december met Sacha. Dat was echt een heel tof feestje, ik was daar zelfs voor het eerst. Dus dit feest ben ik ook weer van de partij ;-)

 • Goedie

  Goedie

  12 February 2004

  Was er zelf toen ook voor het eerst, mooie tent is het paard. Moet deze editie helaas verstek laten gaan in verband met een verjaardagsfeestje van een bekende. Maar de volgende editie met Deep Dish wil ik zeker weer aanwezig zijn! :)

 • doe mij maar techno

  13 February 2004

  Met Deep Dish ben ik ook zeker van de partij op 20 maart. Ga na het weekend al een kaartje ervoor kopen samen met die van "Reactor" ;-)!!
  Deep Dish is echt geniaal, die draaien echt pure House en vleugjes Techhouse en Deephouse. Ik heb die dubbel cd "Toronto" en die is zeker niet te versmaden :-)!!

 • Goedie

  Goedie

  13 February 2004

  Heb ze afgelopen jaar op DanceValley gehoord, wat een set was dat. Leek wel of ik in een paradijs was beland, dat gevoel werd daarna verlengd door een subliem optreden van Sasha & Digweed…je begrijpt al dat was een memorabele dag :D (ook mede dankzij Sebastien Leger!)

 • doe mij maar techno

  13 February 2004

  Ja, ik was vnl. aan het pendelen tussen de Global Stage van Carl Cox en die Progressive tent waar overigens Fredje Numf erg lekker draaide. En dat voor iemand van Black Hole Recordings ;-)
  Fred Numf en ook Lemon8 kan ik zeer goed waarderen, daar niet van :-)

Comments are closed