Na de gedenkwaardige kerst editie van ElectroNation een vervolg. Anthony Rother is gelijk een ijzersterk vervolg. In de Melkweg bewees hij al dat hij Tiga en Plastikman op een overtuigende manier weet te combineren.

Anthony Rother live (Cocoon/Psi49Net), Dion (ElectroNation), Stineaux, qFX (eRRorKREW), Leonardo, Oberon

Anthony Rother gaat verder dan beats en samples. Hij wil verhalen vertellen, statements maken. Dat doet hij met filmische, soundscape-achtige tracks, maar ook als interpretator van grootheden als Kraftwerk – Trans Europa Express werd in zijn versie opnieuw een Europese clubhit – en Sven Väth, met wie hij ook samenwerkt. Aan de vooravond van zijn Datapunk-toernee staat Rother in de Helling. Ook te gast: Dion (ElectroNation), Stineaux, qFX (eRRorKREW), Leonardo en Oberon.

Location

Tivoli de Helling
Helling 7
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.tivoli.nl

Comments

 • Goedie

  Goedie

  4 January 2004

  Utrecht is goed bezig, hier wil ik ook heen :D!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  16 February 2004

  laat even weten als je gaat!

 • Goedie

  Goedie

  16 February 2004

  Als het goed is ga ik :D

 • Goedie

  Goedie

  21 February 2004

  Ben geweest en was cool feestje.

  Ik moest echt even twee keer in mijn ogen wrijven of het er nou echt stond op het scherm, don diablo. Vond hem ook best relaxt draaien en ja Toxic
  Stineaux nam het lekker over, beetje wat ik van hem verwacht als ik naar zijn sets luister. Lekker de swing erin en leuke platen inderdaad.
  Toen Rother, had hem nog niet gehoord maar hij overtrof wel mijn hooggespannen verwachtingen!, held! Net zoals bij DMX Krew vond ik bij Rother dat met die vocoder ook weer erg leuk om te horen, klinkt toch goed als er goed gebruik van wordt gemaakt.
  Bij Dion werd het alweer wat rustiger en wat meer ruimte, al heb ik me aan die drukte ervoor ook niet zo gestoord. Ik vond het gezellig druk deze avond

Comments are closed