Armada XXL

Zaterdag 25 oktober presenteert XtraLarge in Amsterdam, Armada night XXL. Armada is het nieuwe label van Armin van Buuren en op deze avond zullen een aantal van de topproducers van dit label hun opwachting maken. De line-up voor deze avond is dan ook spectaculair te noemen. De line up bestaat uit: talent Perry O'neil, het succesvolle producersduo Signum, M.I.K.E., deze belg is, buiten zijn eigen hits, het brein achter de belgische formatie PUSH, verantwoordelijk voor vele clubkrakers over de afgelopen jaren, en natuurlijk labelbaas Armin van Buuren zelf. Deze man behoeft geen verdure introductie en is een van de populairste, zo niet de populairste DJ van dit moment.
Om de avond af te maken zijn er nog twee top DJ/Producers uit de U.K. te weten Pulser en Lange. Lange resident van de Passion en Pulser verantwoordelijk voor hits als "My religion". Op deze avond mag DJ Spider van Xtralarge natuurlijk niet ontbreken en hij maakt dan ook deze line-up af.

Om al deze top DJ's voldoende tijd te geven om een goeie set neer te zetten zal er deze nacht Xtra lang door worden gegaan aan de Jan van Galenstraat, in plaats van 05:00 sluiten de deuren deze avond pas om 07:00 en misschien wel later ook. De entrée voor deze avond zal 20,- euro zijn, iedere 50e bezoeker krijgt tevens een gratis exemplaar van Armada's eerste CD release "Universal Religion" van Armin van Buuren.

Location

Kingdom
Jan van Galenstraat 6-10
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.xtralarge.nl