Een van de creatiefste en innoverende DJ's aller tijden begroeten we altijd graag in 013. Jawel, Jeff Mills. De man achter het kwaliteitslabel Axis kent alle trucs om een zaal in een dansende, kolkende massa om te toveren. Zodra hij in de weer gaat met drie(!) draaitafels én een drummachine weet je niet wat je overkomt. Jeff Mills is een genot voor het oor én oog! De ultieme luistertip voor thuis is ‘The Divine EP’. Hier neem je een deel van het experimentele karakter van Mills muziek waar. Een gave wat zijn muziek en persoon uniek maakt. Op Axisrecords.com biedt Mills onder de kop ‘BeyondWords’ kunstenaars als Senpu Nakajima, Jean Nouvel en Mark Firth ruimte om te exposeren.

Joris Voorn is een Rotterdamse techno-dj wiens ster snel rijst. Zijn platen worden gedraaid door DJ's als Laurent Garnier en Carl Craig en ook in Nederland zijn de critici lovend. Hij heeft inmiddels al een reeks 12 inches en mixalbums op zijn naam staan. Muted Trax is een ‘must-have’. Vanavond treedt Voorn live op.

DJ Noes telt inmiddels tot de beste techno-DJ’s in Noord-Brabant mede door zijn flexibele en toch pakkende draaistijl. Stiekem zitten er al veel mensen te hopen op een heus Noes-album. DJ Noes heeft zijn roots in de hiphop. Dat verklaart waarom zijn set meestal soepel en groovy swingt.

Location

013
Veemarktstraat 44
Tilburg, Nederland

Lineup

http://www.axisrecords.com/
http://www.013web.nl/013.htm