Op donderdag 4 december 2003 vindt alweer de zesde editie plaats van Invited in de vertrouwde thuisbasis, Panama te Amsterdam. Dit keer zal Tiësto zijn avond compleet maken met niemand minder dan Danny Rampling, die een exclusief drie uur durend optreden zal verzorgen!

Danny Rampling
Deze Engelse top dj is een pionier van het eerste uur en behoort absoluut tot de gevestigde orde van de internationale dance scene. Tot en met 2002 had hij gedurende 6 jaar op zaterdagavond zijn eigen populaire show op Radio One van BBC. Momenteel reist Danny Rampling de hele wereld over: van Tokio tot Moskou, van New York tot Ibiza, en binnenkort komt hij dus ook naar Amsterdam! Samen met Tiësto zullen ze garant staan voor een unieke combinatie van muziekstijlen en een onvergetelijke avond.

Marnix
De studio van Panama wordt ditmaal eigen terrein van dj Marnix. Deze dj heeft in de loop der tijd een grote bekendheid opgebouwd met zijn eigen feesten T-Dansant en Rise en stond dit jaar op Sensation, voor maar liefst 40.000 toeschouwers! Vanaf 11.00 uur zal hij een vier uur durende set gaan draaien!

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.invited.nl