Audio Assault @ Creator
Aanstaande vrijdag staat Creator 100% in het teken van Audi Assault, het technolabel uit de Maasstad. Labeleigenaars Bas M en Jeroen Liebregts leveren met Audio Assault een positieve bijdrage aan de technoscene door materiaal uit te brengen van zowel bekende producers als onbekend talent. De eerste twee Audio Assault releases leverden wereldwijd goede reacties op en rockten de dansvloeren van Rotterdam tot Rio.

Deze Audio Assault labelnight geeft je inzicht in de mensen en de muziek achter een volwaardig technolabel!

Artists:
Mhonolink (Mhonday Music/Zync/Mankind/Fine Audio Recordings/Audio Assault / Zweden)
Carlos Rios vs Vincent de Wit [live] (Audio Assault)
Bas M (Audio Assault/Platform Compound/Exposure of Sound)
Jeroen Liebregts (Audio Assault)

Mhonolink
DJ en producer van Zweedse afkomst. Wereldwijd met vele grote namen (Adam Beyer, Thomas Krome, Hardcell, Surgeon en Ben Sims) gedraaid en producties uitgebracht op labels als Zync, Fieber, Fine Audio Recordings, Mankind, Evil Deception en Countdown 2000. Recent volgde Redlitedelite, zijn release op Audio Assault.
In zijn producties komt vooral zijn voorliefde voor funky techno naar voren, maar wanneer hij plaatsneemt achter de decks is hij zeker niet te beroerd om af en toe flink de zweep erover heen te halen.
http://mhonolink.techno.org

Carlos Rios & Vincent de Wit
Partners in crime. Na hun live-debuut in 2001 zijn ze niet meer weg te denken uit de vaderlandse technoscene. Begin dit jaar maakten Carlos en Vincent hun vinyldebuut op Audio Assault. Hun eerste release sloeg in als een bom en werd opgepikt door veel van de toonaangevende dj’s, waaronder o.a. DJ Rush.
Hun live-interactie resulteert in een soepele samenwerking en een golf van rauw geluid, die keer op keer weer overtuigt, verrast en de dansvloer in vuur en vlam zet. Verwacht een dynamisch, opzwepend en beukend geheel.
http://www.undergroundbeats.nl

Bas M
De man achter Exposure of Sound. Sinds kort resident en een van de drijvende krachten achter het technoplatform Compound. Ook organiseert hij een maandelijkse avond in Rotterdams meest gewaardeerde underground club Waterfront. Vrijdag speciaal aandacht voor zijn samen met Jeroen Liebregts gerunde Audio Assault label. Hun eerste remix-project verschijnt eind mei op Audio Assault 003. Achter de decks heeft hij zich inmiddels bewezen in clubs als de Effenaar, Doornroosje, Waterfront en Nighttown. Verwacht van het label hetzelfde als van zijn sets: energieke pompende techno met een Rotterdamse stempel.
http://www.exposureofsound.com & http://www.audioassault.com

Jeroen Liebregts
Als student Sonologie aan het conservatorium in Den Haag richt Jeroen zich hoofdzakelijk op de elektronische muziek. Hiernaast runt Jeroen samen met Bas M het label Audio Assault.
Zijn eerste productie is de remix die hij samen met Bas M maakte van Altima, een track van de Zweed Mhonolink. Deze remix zal binnenkort verschijnen op de derde Audio Assault release.
http://www.audioassault.com

Location

Nighttown
Westkruiskade 26-28
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.reactor-events.com