Speedy J. zal zijn Loudboxer Worldtour afsluiten in Nederland en Awakenings heeft de eer om nederlands sterkste liveact hiervoor in NDSM-warehouse te ontvangen.

Later deze week zal de volledige line-up van Awakenings op 23 november volgen, op dit moment zijn alleen Speedy J en Chris Liebing bevestigd.

Na een lange tijd onderkomen te hebben gevonden in de Now & Wow zal Awakenings voorgoed(?) terugkeren in Amsterdam. Helaas is de Gashouder nog niet gereed dus deze keer zal het feest plaatsvinden in het NDSM-warehouse.

Eerder dit jaar (18-5) was awakenings ook in het NDSM-warehouse, volgens monumental een echte Awakenings-locatie: "De locatie betreft een monumentale havenloods(gebouwd in 1896) gevonden in het noordelijk havengebied.
We noemen haar : NDSM-Warehouse . Deze loods biedt plaats aan 4.500 bezoekers, en is een 100 % Awakenings waardige locatie. We vinden het vooral uniek doordat het 1 grote ruimte is van ruim 15 meter hoog!"

Toch waren de meningen verdeeld, veel bezoekers klaagden over het geluid dat (veel) te zacht stond. En de toilet-voorzieningen lieten ook te wensen over.
Awakenings kennende zullen zij er alles aan doen om deze punten te verbeteren en er zeker weer een knallend feest van te maken. En met een live-optreden van Speedy J moet dat ook zeker wel lukken!

Comments

  • wizzzard

    11 September 2002

    over het geluid.. reden was dat deze eerste editie van awakenings de organisatie niet onmiddellijk zijn vergunning wilde verspelen voor latere edities. Anders was het namelijk de eerste en meteen de laatste keer daar geweest.

  • Tygo

    Tygo

    11 September 2002

    Was het echt te zacht? of was de ruimte te groot?
    want ik ik heb bij impulz ook wel eens meegemaakt dat als je echt vooraan stond je nog lekker kon mee knallen maar zodra je in het midden stond je zo'wn irritante echo hoorde ..

  • Chris

    Chris

    13 September 2002

    2 wizzard: Dat heb ik inderdaad ook gehoord over de vergunning… Ik hoop wel dat het deze keer harder is want voor mij valt of staat een feest met het geluid.
    Begrijp me niet verkeer, ik heb het super naar mijn zin gehad, maar het was voor mij wel een van de mindere edities.

    2 Tygo: Nee het geluid was gewoon echt te zacht… zelfs voor de boxen. het geluid was wel zuiver.

Comments are closed