Dutch Dimension is back! Na de nu al legendarische Royal Edition met de 9 uur durende set van DJ Tiësto eerder dit jaar barst voor de derde keer Dutch Dimension opnieuw los in de Heineken Music Hall in Amsterdam Zuidoost. En deze keer staat de multi-getalenteerde producer Junkie XLcentraal tijdens dit succesvolle dance event.

Na een afwezigheid van enkele jaren is Junkie XL, echte naam Tom Holkenborg, weer helemaal en vogue. En hoe, want met zijn remix voor de Elvis' song A Little Less Conversation scoorde de Amsterdammer een nummer één hit overal ter wereld. Zijn live optredens zijn een waar spektakel. Een flinke adrenaline shot door je aderen is gegarandeerd!

Tijdens de derde editie van Dutch Dimension draait verder de creme de la creme van de Nederlandse top-dj's. Remy, Marco V, Jean, Laidback Luke, Marcella en Eric de Man zijn al bevestigd, meer namen volgen nog.

Party info Dutch Dimension
Dj's oa. Junkie XL, Remy en Marco V
Zaterdag 23 november 2002
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Tijd: 22.00 - 07.00 uur
Entrée: voorverkoop: ¤ 34,- (exclusief servicekosten); dagkassa: ¤ 39,- (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop is begonnen bij Ticket Service via de
grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 cpm), http://www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.