Don’t say, we didn’t warn you…. Maar het enige echte “NUMBER 1 HARDSTYLE EVENT” is bij deze volledig uitverkocht!! Met nog bijna 3 weken te gaan tot aan 21 september heeft het “Hardstyle Virus” dusdanig om zich heen gegrepen, dat de besmetting maximaal is. Zo’n 10.000 Hardstylers zullen de gloednieuwe ‘SilverDome Research Facility’ in Zoetermeer gaan ontdekken en zo zal Q-dance ook de drukst bevolkte provincie van het land, Zuid-Holland, kennis laten maken met dit zeer besmettelijke virus.

Als ons ‘Qlimax HS Research Team’ de 18.000 bezoekers van de succesvolle ‘voorjaarseditie’ van Qlimax in april van dit jaar in het Thialf Stadion in Heerenveen hierbij optelt, komen we voor 2002 op een totaal aantal van 28.000 geïnfecteerden met het Qlimax HS virus!! Mocht je voor dit jaar niet tot de ‘lucky few’ van besmette Hardstylers meer kunnen behoren, no problem….voor het voorjaar van 2003 staat het Thialf alweer op de agenda voor de volgende Qlimax ‘Hardstyle Rave’!

Het enige echte ‘Virtual Qlimax Lab’ wordt met de dag drukker bezocht. Ook hier word je besmet, door het zelf uitproberen, testen en beleven van alles met betrekking tot het “Hardstyle Virus”. In het ‘Lab’ zul je o.a. ontdekken dat er voor deze editie van Qlimax is gekozen voor een mix tussen gerenommeerde DJ’s uit (Zuid-)Holland, een sterke vertegenwoordiging uit Duitsland en Italië en uiteraard de eigen Q-dance DJ’s, welke allen hun uiterste best zullen doen om je op deze avond verder te infecteren met het “Hardstyle Virus”….: Technoboy, The Darkman, Melanie di Tria, DJ Zenith, Charly Lownoise, Dana, Pavo, Bas&Ram, DJ Isaac, Dj Gizmo, Sunny D, DJ Luna, The Alpha Twins, Haze & Abyss, Pila. Via deze ‘besmettende’ line-up, verdeeld over 3 ‘test platforms’ in de ‘SilverDome Research Facility’, zal het paradepaardje uit de evenementenstal van Q-dance wederom garant staan voor een prettige infectie met de muziekstijl waarin Q-dance marktleider is: Hardstyle!