• Heinos

  Heinos

  5 April 2005

  Deel van de Mutek line-up is bekend!

  Akumu _ Canada
  Andres Bucci _ Chile
  Apparat _ Germany
  Bas van Koolwijk _ Netherlands
  Biosphere and Egbert Mittelstädt _ Norway/Germany
  Bruno Pronsato _ U.S.A.
  Diane Labrosse _ Canada
  Discom _ France
  Emisor _ Argentina
  Galoppierende Zuversicht _ Switzerland
  Günter Müller _ Switzerland
  John Duncan _ U.S.A.
  Kapital Band 1 _ Austria/Germany
  Klimer + Tim Hecker _ Germany/Canada
  Luci _ Canada
  Marcus Schmickler _ Germany
  Martux_M _ Italy
  Mathew Jonson - Canada
  Melchior Productions _ United Kingdom
  Mendoza _ Mexico
  Monolake _ Germany
  Nanalog _ Canada
  Nego Mocambique _ Brazil
  Pablo Reche _ Argentina
  Pan/Tone (aka Sid LeRock) _ Canada
  Pheek + Off the Sky _ Canada/U.S.A.
  Pommasl _ Austria
  Radian _ Austria
  Sense Club (Ricardo Villalobos + Luciano) _ Chile/Germany/Switzerland
  Si-Cut.DB _ United Kingdom
  Serafin _ Switzerland
  Skipsapiens _ Chile
  Soul Phiction _ Germany
  Stephen Beaupre _ Canada
  Vertex _ Canada

  and even more to come….!!


  Wie de fuck is Bas van Koolwijk?????????

 • kleef.

  5 April 2005

  paulus gefeliciteerd, have a nice day!!
  Chris, inderdaad toepasselijke smiley:afro:

 • Heinos

  Heinos

  5 April 2005

  Er is er een jarig, hoera, hoera
  Dat kun je wel zien dat is hij!
  Dat vinden wij allen zo prettig, ja, ja
  En daar om zingen wij blij:
  Hij leve lang, hoe ra, hoera
  Hij leve lang, hoe ra, hoera
  Hij leve lang, hoe ra, hoera
  Hij leve lang, hoe ra!


  Paulusssssssssssssssssssssss! Gefeliciteerd ouwe! Dat we nog maar vele mooie jaren van je mogen genieten! :love:

 • Marique

  Marique

  5 April 2005

  PAUL!!!!! Gefeliciteerd!!!! :twokiss:

  En ja, ik wil wel met je trouwen…. :punk:

 • Browser

  Browser

  5 April 2005

  Gefeliciteerd ouwe :onekiss:

 • Chris

  Chris

  4 April 2005

  Paulus gefeliciteerd met je verjaardag!!! Maak er een gezellige dag van! We vieren het vrijdag!
  :cheers::cheers::cheers::cheers:

  P.S. Foto's van Full Spectrum staan (eindelijk) online, foto's van Timewarp doe ik morgen ochtend….

 • Heinos

  Heinos

  4 April 2005

  Pfffff, wat een weekend he mensen! Godverdomme niet normaal. Voor mij was dit zeker wel de beste Hawtin set ever. De ene climax na de andere, break, effectje er overheen en dan Kabam die snoeiende, loepzuivere, kogelharde bas er weer in. Hele zaal weer op z'n kop en het ging maar door en door! Dansen was een automatisme en tijd om moe te worden was er nauwelijks, heerlijk! Eigenlijk is de herinnering aan Timewarp voornamenlijk Hawtin, maar hey er zijn ergere dingen :-) Tsja, Villalobos. Zoals Chris al een beetje zei, hoe moet je in godsnaam nog iets toevoegen aan een set van Hawtin. Hij voegt in ieder geval voor Hawtin zelf iets toe en dat is denk ik ook heel belangrijk. Kan me best voorstellen dat het na een set van ruim 4 uur in je eentje best lekker is als één van je beste vrienden er bij komt en je maakt samen nog wat uurtjes plezier en het publiek gek. Het werd er dit keer echt niet minder op en het live gedeelte, man man man! Het is gewoon bijna niet te beschrijven hoe het er die laatste uurtjes aan toe gaat. Het is voor ons hier ook totaal ondenkbaar dat je om 13:00 nog met een joelende zaal staat! Verder waren Koze en Karotte zeker de helden van floor 3 en heb ik overall echt wel heel wat vette dingen gehoord. Hell had hele vette platen en het begin van Sven was ook meesterlijk. Nog even een klein uitstapje gemaakt naar Clarke die ook zijn heldenstatus dit keer weer niet is verloren. Maar zoals gezegd begon het feest pas echt om 06:15. Volgend jaar een paar uurtjes later vertrekken ;-)

 • Chris

  Chris

  4 April 2005

  Of dit de beste Hawtin set ooit was? Moeilijk te zeggen maar dat het een topper was wordt hoe meer ik er aan terug denk hoe duidelijker!

  Het is voor Villalobos niet te doen om wat toe te voegen aan een set van Hawtin, volgens mij kan niemand dat echt, maar het was wel cool om te zien dat ze veel lol hebben met z'n tweeën en dat is ook een toevoeging toch? :-)
  Ik heb Villalobos ook wel sets van Hawtin naar beneden horen halen, maar dat vond ik deze keer niet het geval.
  Tijdens de liveset had ik ook het idee dat Hawtin meer aan de knoppen zat, maar wel vet om een "back2back liveset" te zien en Villalobos' samples zijn ook erg vet! (herinneren jullie die 'knal' uit de Villalobos remix van Alter Ego's Daktari? Die klonk echt bizar vet over die mega-sound-system!)
  Ben trouwens wel benieuwd hoe die liveset nou precies in elkaar zit? Drie laptops, de xone mixer, en vast meer (cycloops? drumcomputer?). Misschien onthullen de Timewarp foto's meer, maar als iemand er meer over kan vertellen graag…
  Als je een live-act vanaf meerdere laptops doet, moet je er neem ik aan ook voor zorgen dat ze gelijk lopen, maar produceer software is daar niet echt voor gemaakt lijkt me…
  Ach waarschijnlijk zal ik het nooit precies begrijpen wat er allemaal gebeurt in die booth…

  2 Kleef: Hé we hadden die smiley kleef moeten noemen! :afro:

 • Marique

  Marique

  4 April 2005

  Ja dit was zeker een van de betere sets die ik van hem gehoord heb!!! En het bleef maar doorgaan!! Ik vond het er met Ricardo trouwens zeker niet slechter op worden (kan ook aan mijn staat van zijn gelegen hebben :B) wat vaak wel het geval is, vind ik…
  Verder was het vooral erg gezellig, in het kleine zaaltje hing een leuk sfeertje… Karotte en Koze vond ik hier ook erg vet!!

  De busreis was uiteraard prima geregeld door onze reisleiders BJ en Kit! Thnx nogmaals!

 • Dirk

  Dirk

  4 April 2005

  Eigenlijk vond ik dit wel de beste hawtin set ever!

  mee eens?

 • kleef.

  4 April 2005

  eens over ricardo's inbreng, was zeker geen toegevoegde waarde. Maargoed, ik denk dat niks dat zou zijn als je het vergelijkt met wat Hawtin liet zien (acht!! uur lang). Al genoeg over gezegd maar misschien kan ik het wat meer bevatten als ik 't nog een keer opschrijf. Denk dat het wel bij één van de beste sets zit die ik ooit heb gehoord. Timewarp als feest haalt dat denk ik niet, daar was het tot karotte/koze te wisselvallig voor met muziek… Maar weer geweldig genoten, super gezellig en weer veel gelachen. Top weekend dus:cheers::afro:

 • Bart

  Bart

  4 April 2005

  Chris, je hebt helemaal gelijk. Ik durf dit feest wel stiekem in mijn top 3 te zetten. En dan heeft hij evenveel kans op alle drie de plekkies, ben er nog niet uit.

  Wat een ongelooflijk vette shit. Alles is daar ook goed geregeld. Prima geluid, goede sfeer, geen lange rijen, goed de ruimte, goede visuals, gewoon fucking relaxed. Alle ingrediënten om een feest er wel eens een keer bovenuit te laten steken.

  En over Richie; ik vind het bijna te ver gaan wat hij daar liet horen, ik heb echt tijden met mijn bek open gestaan van zijn prestaties. Hij loopt echt gewoon voor op de rest en geeft zeker een extra dimensie met zijn muziek!! Mixen, oioioi. Ik kon het bijna niet behappen, ben overigens nog steeds bezig met het realiseren wat voor nacht/ochtend ik heb gehad!!! :worship:

  Was niet echt te spreken over ricardo's inbreng, hij maakte fouten, hun inzet was niet gelijk verdeeld en voor mij geen toegevoegde waarde aan wat Richie daarvoor heeft laten horen. Uiteraard was het uurtje live wel supervet!
  Zijn er meer die zo denken?

  Volgens jaar (?) sowieso weer van de partij!!!!

  B. te A.

 • Chris

  Chris

  4 April 2005

  Jezus wat was Timewarp vet!! Het begon al met de gezellige uitstekend verzorgde busreis compleet met "altijd prijs-bingo".
  Het begin van de avond (in timewarp begrippen is dat tussen 11 en 6) was cool, vooral erg onder de indruk van de sound-systems die daar staan! Het geluid is zo vol, zuiver en hard dat elke plaat al net wat vetter klinkt. Ik moet wel zeggen dat ik het in zaal 3 (de kleinste zaal) wel wat te hard vond, in combinatie met de rookmachines was het daar een beetje drukkend waardoor ik elk uur wel ff bij moest komen, maar dat is dan weer prima te combineren met drank halen en/of naar de wc gaan. Oh en de wc's waren een ander minpuntje, daar hadden er wel wat meer van mogen zijn…
  De Wighnomy Brothers hadden gecanceld wegens ziekte en kiespijn, helaas, maar ze zouden ook maar een uurtje draaien. Beetje gependeld tussen zaal 2 en 3 waar Moguai, Monika Kruse, Timo Maas, DJ Hell, Koze en Sven Väth draaiden.
  DJ Hell hoorde ik voor het eerst en zijn aparte stijl met wat foute-elektro invloeden beviel me prima! Sven Väth heb ik het niet meer zo op en daarom misschien geen eerlijke kans gegeven en te snel weg gegaan. Het is niet normaal hoe populair die man bij de Duitsers is! Juichen, handen in de lucht, schreeuwen, fluiten en foto's maken zodra Sven in het zich komt.
  Monika Kruse kon niet boeien, Moguai en Timo Maas waren wel ok. Koze draaide erg vette platen maar mixte niet echt goed wat ik toch wel jammer vond.
  Karotte maakte er echt een feest van! Zelf tussen het mixen door keihard uit z'n dak. Heerlijk om te zien en altijd goed voor de sfeer in de zaal!
  Kwart over zes, toen het in de meeste Nederlandse clubs al een uur stil was, begon Hawtin aan de zware opgaaf de hoge verwachtingen waar te maken. Na de verhalen van vorig jaar en andere lange Hawtin sets goed in het geheugen móest dit wel weer een vette set worden.
  Hawtin liet zijn genialiteit weer zien mixte de vetste platen zo vet aan/ door elkaar… :eek: Wat een held! Ondertussen was het buiten een prachtige dag geworden en konden we buiten heerlijk in het zonnetje af en toe weer opladen want, laten we eerlijk zijn, een feest dat 18 uur duurt slaat eigenlijk nergens op! ;-)
  De laatste (3?*) uurtjes had Villalobos zich bij Hawtin gevoegd en stonden de twee vrienden samen te draaien. Ook dat was erg vet. Het laatste uur (?*) gingen de twee heren live! af en toe zag ik Hawtin een plaatje opleggen maar als ik het goed zag en hoorde deed hij dat alleen om een nieuwe sample op te nemen, verder kwam er geen plaat aan te pas. Hawtin en Villalobos hadden het uitstekend naar hun zin en maakte het feest compleet met een waanzinnige act! Of het de 'wereld-première' was waar Paulus het over had weet ik niet zeker, maar nieuw was het wel, en vet was het zéker! Aan het eind was het vooral Hawtin die aan de knoppen zat en er keer op keer weer een supervette bass-loop in knalde… *zucht*
  Om één uur was het einde nabij, Hawtin speelde nog met een te vet (eigen?) nummer uit zijn laptop met een sample "make your transition", klapte en bedankt het publiek, genoot zelf ook en werd allom geprezen. Net toen we richting bus wilde gaan draaide Richie nog een (hawtin-edit) van House Nation! Iedereen draaide weer 180 graden en dansde de laatste energie uit de benen… wat een set, en wat een afsluiter!
  Na 13 uur verlieten de Maimarkthalle… moe, maar voldaan. Uiteraard was er nog een officiële after in zaal drie, maar die lieten we maar even aan ons voorbij gaan. Bij de bus had iedereen zich lekker op het gras in de zon verzameld en toen iedereen er klaar voor was stapten we weer in de bus die Kitty en Bas-Jan perfect hadden geregeld! Bedankt!
  De foto's zet ik vanavond online!

  *) pin me niet vast op mijn tijdsbesef ;-)

 • Heinos

  Heinos

  1 April 2005

  Ik heb de sidebar aangepast zodat de ubb code er uit gefiltert wordt. Zo zie je eerder waar een reactie over gaat.
  Beter toch?

  Stukken beter ouwe!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  1 April 2005

  :worship:

 • Chris

  Chris

  1 April 2005

  Ik heb de sidebar aangepast zodat de ubb code er uit gefiltert wordt. Zo zie je eerder waar een reactie over gaat in plaats van alleen [quote user=blablabal…
  Beter toch?

 • Marique

  Marique

  1 April 2005

  Ik dacht heel even te lezen dat the beatles ook kwamen :stupid:
  Haha! En Elvis en Tupac ook toch? :r

  THE BATTLES (US) -> als je snel kijkt is het net THE BEATLES :)

  Als de Beattles komen ga ik er over denken.

  Naast het rijtje wat je opnoemt staan er ook nog andere vette dingen, ik noem een Mocky, LCD Soundsystem (ja die zijn idd ook binnenkort hier te zien), en d'r staan er vast nog wel een paar bij die mij weinig zeggen, maar erg de moeite waard zijn… Plus dat Sonar inderdaad om het geheel gaat… Ik zou er toch best wel weer heen willen!

  *denkt terug aan de afsluiter op het strand vorig jaar*

  Cool dat Joris Voorn er ook staat!

 • Chris

  Chris

  31 March 2005

  […]

  Tis misschien een leuke ervaring en een vette stad en de hele happening opzich is prima, maar voor de line-up zou ik niet gaan. Die mnus showcase is leuk maar kun je nog 20 keer zien als je wil. Die Get Physical en Areal showcases hebben we allebei op ADE al gehad. Mills, Garnier en de chemical brothers vind ik persoonlijk niet zo bijzonder. Scheelt me weer een ticket Barcelona.
  Hier heb je zeker wel gelijk in, maar zoals je zegt, het is een hele happening op zich. Daarbij hoor je vette nieuwe dingen en moet je juist NIET voor de bekende namen gaan… Maar goed, Barça is wel ver en zo'n weekje wel duur… kan het niet combineren met mijn zomervakantie ben ik bang, maar voor degenen die het geld wél hebben is dat het dubbel en dwars waard!

 • Heinos

  Heinos

  31 March 2005

  Ik dacht heel even te lezen dat the beatles ook kwamen :stupid:
  Haha! En Elvis en Tupac ook toch? :r

  THE BATTLES (US) -> als je snel kijkt is het net THE BEATLES :)

  Als de Beattles komen ga ik er over denken.

 • Heinos

  Heinos

  31 March 2005

  Sonar lineup bekend!: http://www.sonar.es/2005/eng/conciertos.cfm

  Ziet er leuk uit, niet eens super bijzonder ofzo.
  Niet bijzonder? Ik moet zeggen dat er veel onbekends bij staat, maar bij Sonar vertrouw ik er op dat onbekend staat voor vernieuwend! Er staan grote namen bij concerts & dj's: mills, ellen allien, 2 many dj's, jamie lidell, garnier, miss kittin, mocky, chemical brothers… maar dan ook vooral die showcases zien er erg cool uit, veel bekende en onbekende labels en gelukkig ook (;-)) Minus met Marc Houle, Troy Pierce, Magda, Hawtin en Mathew Jonson…
  Daarbij is Sonar een ervaring opzich… Vette stad, vette muziek, super sfeer, lekker weer… -zucht- ik zou echt heel graag weer willen dit jaar! 8-)

  Tis misschien een leuke ervaring en een vette stad en de hele happening opzich is prima, maar voor de line-up zou ik niet gaan. Die mnus showcase is leuk maar kun je nog 20 keer zien als je wil. Die Get Physical en Areal showcases hebben we allebei op ADE al gehad. Mills, Garnier en de chemical brothers vind ik persoonlijk niet zo bijzonder. Scheelt me weer een ticket Barcelona.

 • Frank-NL

  Frank-NL

  31 March 2005

  Ik dacht heel even te lezen dat the beatles ook kwamen :stupid:
  Haha! En Elvis en Tupac ook toch? :r

  THE BATTLES (US) -> als je snel kijkt is het net THE BEATLES :)

 • Chris

  Chris

  31 March 2005

  Ik dacht heel even te lezen dat the beatles ook kwamen :stupid:
  Haha! En Elvis en Tupac ook toch? :r

 • Frank-NL

  Frank-NL

  31 March 2005

  Ik dacht heel even te lezen dat the beatles ook kwamen :stupid:

 • Chris

  Chris

  31 March 2005

  Sonar lineup bekend!: http://www.sonar.es/2005/eng/conciertos.cfm

  Ziet er leuk uit, niet eens super bijzonder ofzo.
  Niet bijzonder? Ik moet zeggen dat er veel onbekends bij staat, maar bij Sonar vertrouw ik er op dat onbekend staat voor vernieuwend! Er staan grote namen bij concerts & dj's: mills, ellen allien, 2 many dj's, jamie lidell, garnier, miss kittin, mocky, chemical brothers… maar dan ook vooral die showcases zien er erg cool uit, veel bekende en onbekende labels en gelukkig ook (;-)) Minus met Marc Houle, Troy Pierce, Magda, Hawtin en Mathew Jonson…
  Daarbij is Sonar een ervaring opzich… Vette stad, vette muziek, super sfeer, lekker weer… -zucht- ik zou echt heel graag weer willen dit jaar! 8-)

 • Heinos

  Heinos

  31 March 2005

  Sonar lineup bekend!: http://www.sonar.es/2005/eng/conciertos.cfm

  Ziet er leuk uit, niet eens super bijzonder ofzo.

Comments are closed