groovy-tunes

Dit jaar geeft Groovy-Tunes in hilversum z'n 2e DJ contest in de de Tagrijn te Hilversum

Dit is de eerste contest van de vier en zal over vier maanden verspreid worden.
do 12 sept - Round one 21:00 - 01.00
do 10 okt - Roune two 21:00 - 01.00
do 14 nov - Round three 21:00 - 01.00
vr 20 dec - Grand final 21:00 - 03:00

Gisteren (do12) zag ik +/- 2 uur voordat de contest begon een flyertje van de DJ Contest. En aangezien ik vorig jaar er ook heen was geweest moest ik toch wel ff kijken.
Het was niet echt druk op het moment dat ik binnenkwam met een vriend. De contest was nog niet echt begonnen. Dus ik gaat meteen naar de bar om m'n heilige biertje te bestellen………NIET, munten..!!?!? gvd als ik ergens een hekel aan heb is het betalen van drank met munten.. achso moest ik weer "helemaal" naar de ingang om m'n geld in de automaat om te wisselen voor munten. Eindelijk weer boven gekomen rende ik weer naar de bar. Ik heb ondertussen met wat bekende gasten gepraat etc,..blablala En ik vond het intressant dat vrijwel iedereen die daar aanwezig was wel (enige) ervaring had met draaien. Een echte DJ contest voor DJ's en met DJ's :-)

achfijn Ik hoorde de lekker funky beats al wat harder in m'n oren klinken,en ging ff kijken wie d'r aan het draaien was. Ik weet de namen van de dj's niet wat die werden niet echt duidelijk aangekondigd. Zowiezow merkte ik dat het een "trance" avond was.Niet geheel mijn stijl maar toch wel lekker. De eerste DJ draaide wel lekker en een paar kleine foutjes.

Ik ging weer naar de bar om wat bier te halen en wat verder te lullen met andere gasten. Ik kwam in contact met wat andere DJ's en nodigde die meteen uit om eens een x te komen draaien voor groovetrackers. We zoeken alleen nog mogenlijkheden om de kwaliteit voor het uitzenden aan te passen.

De eerste DJ was klaar me draaien en de volgende ging al weer op. De tagrijn is een zaaltje in een L vorm dus ik stond bij de bar op de hoek .Deze DJ draaide zeer relaxed en alles ging met vloeiende trance geluiden inelkaar over. Ik ging dus ff van de bar af en even kijken naar de DJ……………………………………….
uh? DJ? Wow :-), dan staat daar een "lichtelijk niet goed uitziend helder persoon" (debiel).Echt waar en die gast draaide goed!! Hij was blind en had af en toe wat spastische bewegingen, maar je kon zien dat hij helemaal uit z'n dak ging. Ik vond het echt goed ,een gast die blind is gewoon achter de draaitafels en hij draaide de eerste DJ er makkelijk uit. Dit soort gasten moetten ze naar de top helpen(vindik) .
De mensen kwamen al een beetje van hun stijfe posities af en begonnen al wat te "swingen" :-)
Na een lekkere 45 mins geluisterd te hebben kwam de volgende DJ het podium op.

Deze draaide ook relaxed en ik voelde de alcohol al aardig door m'n bloed stromen. De DJ die draaide had ik ook gevraagd om een x voor groovetrackers te gaan draaien.Jullie zullen het binnenkort merken.

De laatste DJ ging draaien en plots was het tijd voor wat hardere beats. (hardhouse) Hij begon al aardig hard en de paar springende mensen begonnen beslag te leggen van de dansvloer. Hij begon steeds harder te draaien. Ik hoorde de harde Tracid Traxx platen voorbij dreunen. Ik moet zeggen dat het wel een beetje tegen de ouweh gabber style aanhing.. maar wel lekker. :-)

Het einde was aanbeland en de alcohol had m'n splaakgeblek aardig aangepast. De uitslag kwam.
Zoals ik al dacht won de 2e dj,de "lichtelijk niet goed uitziend helder persoon" (debiel), Ik vond dat hij het terecht gewonnen had en zeker de beste was. Deze DJ zullen we dan zien op de GRAND FINAL van de DJ contest.

Het was een flexe avond alleen een beetje rustig.Er was tenminste wel sfeer in de tent. Er zou alleen wat meer reclame gemaakt worden.
Ik verheug me al op de volgende contest die do 10 okt gehouden zal worden.
Misschien tot dan………………………

Comments

 • Tygo

  Tygo

  11 October 2002

  bla:-)

 • mistercash19

  30 October 2002

  ole..!

Comments are closed