Groovetrackers heeft een uitgebreide agenda waar voor elk weekend wel weer wat leuks in staat. Toch had de agenda een nadeel, hij was niet altijd even overzichtelijk. De feesten werden per vijftig aankondigingen op verschillende pagina's weergegeven. Maar wij feesten niet per vijftig aankondigingen, wij feesten van week tot week! ;-)
Daarom is onze agenda nu ook zo ingedeeld. Boven en onder de aankondingen staan de weeknummers vermeld. Omdat niet iedereen even bekend is met de weeknummers, staat de huidige week in het vet, in een groter lettertype met extra lijntjes aan de onder en bovenkant! De weken (en feesten) die al geweest zijn staan in het grijs aangegeven, de feesten die nog moeten komen staan in het oranje. De week die wordt weergegeven heeft een oranje achtergrond.

Een andere verbetering is de weergave van het feest zelf. Daar zie je nu onderaan de pagina ook de andere feesten op dezelfde dag. Met de linkjes onder het overzicht kan je ook van dag tot dag bladeren. Om een bepaalde dag te bekijken kan je een url gebruiken in de vorm: https://www.groovetrackers.com/partys/announcements/day/dd/mm/jjjj/
dus voor oud en nieuw krijg je dan bijvoorbeeld: https://www.groovetrackers.com/partys/announcements/day/31/12/2004/

We zijn altijd op zoek naar manieren om de site nog beter, leuker en gebruiksvriendelijker te maken dus ideeën zijn van harte welkom! Mail je tips naar crew@groovetrackers.com of reageer op dit bericht!

Comments

 • Chris

  Chris

  15 December 2004

  En? Wat vinden we er van?
  We zijn nog bezig met een kalender waar de dagen, weken en maanden op aan te klikken zijn.
  Verder willen we in het overzicht nog de links naar reports, partypics en prijsvragen weergeven. Meer ideeën??

 • Goedie

  Goedie

  16 December 2004

  Ik vind het mooi :D
  Vooral die overige feesten functie!

Comments are closed