Jaah eindelijk we zijn vanaf nu online te zien!

+/-1,5 Jaar geleden kwamen 2 mensen op een nieuw idee. Niet dat een house site een nieuw idee is want het internet wordt er mee overspoeld. Maar om een site te maken waarin gebruikers via de site alle informatie die er te krijgen is op een makkelijke manier op te vragen. En waar gebruikers onderling hun meningen kunnen uiten over hun muziekstijl, feesten, artiesten e.d. en ook zelf hun belevenis op een bepaald feest te geven.

Na 1,5 jaar idee├źn uitwisselen en programmeren zijn we dan nu eindelijk online. Op dit moment zullen we ons vooral bezig houden met het aanvullen van de informatie op deze site. Zoals je ziet is er nog niet zoveel content, maar we zijn daar vanaf nu hard mee bezig om daar verandering in te brengen.

Toch hopen we dat we jullie alvast een aardig beeld kunnen geven van wat we allemaal in petto hebben, en wat de mogelijkheden van deze site zijn.

We zijn nog hard bezig met de ontwikkeling en op termijn zullen er onder andere ook een Forum komen en nog veel meer interactiviteit.

Veel plezier op de site!!
Wouter, Ference en ChrisWe zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen aan het bijhouden deze site. Verder zijn sponsors natuurlijk ook altijd welkom. :) Voor diegene die interesse heeft kan ons mailen op: crew@groovetrackers.com

Comments

 • Michael

  Michael

  17 September 2002

  WoW deze site ziet er echt supergoed uit :D
  Quality Time is er nix bij ;-)
  Zodra de inhoud compleet is en de bugs gefixed zijn wordt het vast een grote !!!

 • Tygo

  Tygo

  17 September 2002

  Thnx :-)
  We hopen ut ook

Comments are closed