Flanders Expo

Flanders Expo is meer dan een professionele organisatie. Flanders Expo is een ontmoetingsplaats, waar mensen met ideeën en mensen die ideeën zoeken met elkaar in contact kunnen komen. Waar banden worden gesmeed en verbanden worden aangegaan, waar creativiteit en dynamiek ontstaan. In twee richtingen. In méér richtingen. Van (vak)beurzen, seminaries,
symposia, product shows en bedrijfsevenementen allerhande tot concerten, ijsrevues en indoor sportevenementen… In de hallen van Flanders Expo kan álles, en zelfs vaak tegelijkertijd.

Op jaarbasis komen meer dan 1 miljoen mensen bij ons over de vloer. Daarom mogen we zonder valse bescheidenheid stellen dat Flanders Expo een partner is van internationale allure. En dat is geen toeval. Gent ligt immers op de as van vele Europese steden en trekt belangstellenden uit vele landen om ons heen.

Het kruispunt van ideeën is ook een kruispunt van Europa.Logeermogenlijkheden:
Vlakbij het beurscomplex ligt de Holiday Inn Expo. Voor overnachtingen kan men van speciale combinatieformules profiteren en er is een shuttle-service die een constante verbinding met het stadscentrum onderhoudt.

Omgeving:
Op een boogscheut van Flanders Expo ligt een boeiende stad, zowel in historisch, cultureel als gastronomisch opzicht…

Flanders Expo
Maaltekouter 1
Gent, België
http://www.flandersexpo.be

Events