olympisch

Wie staan er aan de basis van het heropende Olympisch Stadion?
Stichting Olympisch Stadion Amsterdam, SOSA is samen met BPF Bouw eigenaar van het Olympisch Stadion. SOSA is verantwoordelijk voor het beheer, de programmering en het verhuur van het stadion.

BPF Bouw is eigenaar van de bedrijfsunits en parkeergarage. De bedrijfsunits worden verhuurd aan circa 30 zelfstandige ondernemingen. Een groot deel van deze 30 ondernemingen is verenigd in Stichting Olympisch Stadion Huurders Overleg, SOHO.

De Sociëteit Olympisch Stadion is een ontmoetingsplaats voor topsporters en mensen die dagelijks veel met topsport bezig zijn. De sociëteit organiseert onder andere themadiners met speciale gasten uit de wereld van de topsport, bezoekt evenementen en werkt samen met andere gelijkgestemde organisaties en netwerken. Voor nadere informatie over de Sociëteit Olympisch Stadion kunt u bellen met 020-6711115. In de nabije toekomst zal ook via een website van de sociëteit meer informatie te vinden zijn.

Uitgangspunten voor de exploitatie van het stadion zijn onder andere het presenteren van toegankelijke en hoogwaardige sportevenementen voor een breed publiek en het stimuleren van de (breedte)sport. En het Olympisch Stadion is natuurlijk de thuishaven van atletiekclub Phanos

Olympisch Stadion
Olympisch Stadion 2
Amsterdam, Nederland
http://www.olympischstadion.nl/

Events