01 || El Deider, Natarcia & Joost van Bellen
02 || SP & Elected

Zoals van ouds trekken we op New Years Eve alles uit de kast om er iets bijzonders van te maken. Dit jaar staat Stalker’s Oud&Nieuw in het teken van het unieke project Global Celebration. Het motto is: ‘De wereld is een dorp’.

In deze tijden voortschrijdende globalisering, razendsnelle verbindingen en permanente bereikbaarheid is het mogelijk om niet 1 keer maar wel 5 keer het nieuwe jaar in te luiden! En daarvoor hoef je niet in een Concorde te stappen, als die dingen nog vlogen. Nope, bij Stalker brengen we de wereld naar je toe.

Wees getuige van een hi-tech mondiale connectie waarmee we, verspreid over vijf verschillende tijdszones 5 keer live oud en nieuw kunnen vieren met feestende mensen, verspreidt over de hele wereld!

En de programmering is al even ‘Global’ met beneden residents El Deider & Sven, en Natarcia. En…, daar zijn we best trots op, Joost van Bellen die deze avond bij ons is. Mede dankzij hem kreeg het concept Outside In succes. De bovenzaal in de handen van Sp & Elected; een omgekeerde switchnight……

Host van de avond is master of ceremony PP fischer.

Natuurlijk krijg je een welkomst Cocktail én Champagne
Ook gratis entree op 1 januari (de Slechtste Nacht van het jaar met ‘Ringo’s Return’) op vertoon van je O&N kaartje.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl