crack city 04-12-2004

Crack City is het broertje van Crack Beats. Waar laatstgenoemde echter grossiert in beukende breakcore en drill 'n bass, tapt Crack City uit het electro vaatje. Op deze eerste editie live optredens van Ra-X en Noxgenus.

Ra-X
Ra-X is Vincent Koreman, ex-gitarist van Travoltas en punk/rockproducer die sinds 1994 de richting aangeeft binnen compromisloze hardcore electro met veel noise en punkinvloeden. Zijn eerste platen verschenen in 1995 op het legendarische Bunker label en door de jaren heen bracht Ra-X meer dan 15 platen uit op labels van over de hele wereld. Zijn laatste 12" "The Overthrow" kwam dan ook terecht in de lijstjes van Dave Clarke en Suburban Knight.

Noxgenus
Noxgenus is een underground electro label uit Nijmegen. Noxgenus is echter ook de roerganger van dat label, Victor zelf! Recentelijk bracht hij een super 12" uit met remix van electrolegende Keith Tucker en het ws niet voor niets dat deze legende zijn naam durfde te koppelen aan Noxgenus. Vette beukende electrobeats en experimentele electronische sounds voor het nieuwe millenium….

Horst & Seppl
DJ's Horst & Seppl organiseren in hun thuisstad Den Bosch al jarenlang electroparties in verschillende kraakpanden. Hun afwisselende tagteam stijl brengt niet alleen veel afwisseling, maar laat ook ruimte voor veel improvisatie!

Li-Z
Li-Z komt uit Amsterdam. Naast het producen van releases op Noxgenus Recordings en Angelmaker Records is ze zonder enige konkurrentie de donkerste, diepste en hardste vrouwelijke electro Dj ter wereld. Komt dat zien!

Location

013
Veemarktstraat 44
Tilburg, Nederland

http://www.013web.nl
http://131.174.118.216
http://www.angelmaker-records.com