wappie

Op 1 januari gaan om 14:00 de deuren open voor de tweede editie van Wappie New Year! De jaarlijkse housetent in de binnenstad van Haarlem zal weer worden omgetoverd tot een orgie van gezelligheid, vriendschap en muzikale elektronica. Het concept van Wappie New Year is ongewijzigd wat betekent dat je een combinatie kunt verwachten van een nieuwjaarsborrel, de huiskamer van je beste maat en een ordinaire afterparty. We hebben alles op alles gezet om dit concept op alle vlakken nog sterker uit te werken. Zo zal de club nog meer in stijl worden ingericht, kunnen we al om 14:00 de deuren opengooien en laten we uit Berlijn de koning van de lokale afterscene overvliegen: Djoker Daan. Deze zware jongen draait in clubs als SO36 (Electric Ballroom), Ostgut en Tresor en heeft zich onsterfelijk gemaakt door op zinderende wijze het Loveparade weekend in Tresor af te sluiten. Speciaal voor Wappie New Year komt hij na een lange nacht in Berlijn naar Haarlem om een 4-uurs set te komen draaien. Hij zal worden versterkt door alleskunner Emilio Ferreira, die een combinatie van techno, minimal en electro zal draaien. Het enige wat we nog nodig hebben is de diehard partycrowd. Daarom willen we jou van harte uitnodigen om op 1 januari vanaf 14:00 het nieuwe jaar in te knallen! We zorgen ervoor dat er voor de vroege gasten een champagnecocktail klaarstaat. De beste wensen alvast.

Location

Club Hip
Kleine Houtstraat 40
Haarlem, Nederland

Kaarten kosten ¤12,50 in de voorverkoop en zijn te bestellen door te mailen naar wappienewyear2005@simplysota.com.

Comments

 • Scylla

  26 November 2004

  Hell Yeah, WNY'05!! Op deze krankzinnige oudejaarsafter in Haarlem zullen de minimaal/rollende klanken je de gelegenheid bieden tot 24:00 's avonds door te clicken. Verwacht een bizarre dag met totale chaos, extreme gezelligheid en bovenaardse electronica..

  Hopelijk tot 1 januari!

 • Wappie New Year 2005

  15 December 2004

  Kort bericht van de organisatie:

  Voor de vroege gasten goed nieuws. Er zal voor iedereen een champagnecocktail klaar staan en we hebben een superinterieur weten te regelen: grúwelijk relaxte kussens van 1 bij 2 meter die we overal neerpleuren zodat je onder het genot van een glas champagne liggend op een kussen je kan gaan opmaken voor een lange, lange dag!

  De deuren gaan om 14:00 open, om 20:00 zal Djoker Daan (voor wie hem niet kent, de housemaat van Sascha Funke) zich de decks toe-eigenen, om deze 4 uur lang niet meer vrij te geven.

  We zijn er helemaal klaar voor.

  WNY 2005

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  15 December 2004

  de housemaat van Sacha Funke… Sacha is koning!!!

 • Ludwig

  Ludwig

  15 December 2004

  hehe dacht ik wel! wel benieuwd hoelang de beste man nog door gedraaid heb… dak ging r nog altijd af toen we de tent verlieten rond lunchtijd.. :D

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  16 December 2004

  hehe, dat verhaal over die gozer die de vrijdagavond de panormabar inging en er pas maandagavond uitging!!!

Comments are closed