Vrijdag 12 november vindt er een nieuwe editie plaats van het maandelijkse A.S.S. feest in de Boerderij te Zoetermeer. Vanaf 23 uur is iedereen welkom om te genieten van sets van Joachim en San Lee en een live optreden van Secret Cinema. Kaarten kosten 8,50 in de voorverkoop en 10 euro aan de avondkassa. Meer informatie is te vinden op de A.S.S. website: www.asskicking.nl!

Jeroen Verheij aka Secret Cinema begon met produceren in 1990. Zijn eerste release 'Sonar System' werd al snel een clubhit mede dankzij de remixen van Speedy J. In 1993 overtuigde Michel de Hey, die Verheij ontdekte door zijn perfecte producties, hem om zijn muziek uit te brengen op Michel's Immaculate Music label. Met het nummer 'Watch Me Now' scoorde Jeroen een enorme clubhit in Nederland, Belgiƫ, Groot Brittanie en Japan. Jeroen trad al op sinds 1993, maar toen het nummer 'Volt!' in 2000 uitkwam was dit de start van een nieuwe en energieke techno georiƫnteerde liveset. In 2001 werd het eerste echte album van Secret Cinema, White men can't Funk, uitgebracht. Het jaar daarop werden over de hele wereld veel live optredens gegeven en nog steeds staat Secret Cinema bekend als een van de beste live techno acts ter wereld. Zijn sets bestaan uit hypnotiserende melodieen, stevige beats, stuwende baslijnen en dwingende ritmes vol met energie en spanning.

DJ Joachim, bekend als resident van Sound Architecture, experimenteerde afgelopen jaren met vele verschillende dance-stromingen, maar in 2004 is Joachim weer terug gegaan naar zijn roots! Een mix van minimal, electro, deephouse en uplifting groovy techno met Detroit invloeden. Tijdens zijn carriere heeft Joachim ondermeer gedraaid met namen als Jeff Mills, Derrick May, Stacey Pullen, Sven vath, Dave Clarke, Speedy J en Jori Hulkkonen. Ook niet de minsten.

San Lee is geen onbekende in de Boerderij want hij warmde de zaal als eerder op voor Bart Skils en Steve Rachmad. Hij beviel zo goed, dat we hem gelukkig weer aan het werk kunnen zien. Zijn stijl kenmerkt zich door een rustige opbouw met een stevige climax. San Lee draaide eerder met grote namen als Carl Cox en John Digweed.

Location

Boerderij
Amerikaweg 145
Zoetermeer, Nederland

Lineup

http://www.asskicking.nl