STEF VROLIJK heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Als mede organisator van de Everybody feesten, staat hij altijd garant voor een top sfeer en een strakke sound. Naast Everybody is Stef ook
actief bezig met produceren. Vond je zijn productie op het label van Sander Kleinenberg goed, dan wordt je verliefd op zijn aankomende productie samen met niemand minder dan Danny Howells, die binnenkort zal uitkomen op Yoshitoshi (het label van Deep Dish).
Stef zal zaterdag bijgestaan worden door de 16 BIT LOLITA'S die hun live act combineren met zijn DJ set. De 16-bit-lolita’s waren eveneens te zien in de Yoshitoshi tent op Dancevalley.

Leonardo (bekend van HIP, de formatie met Eddy Zoey)

M.A.D. (resident Poema)

IVO kun je omschrijven als een progressive DJ, geïnspireerd door Danny Tenaglia, Deep Dish en Sander Keinenberg. Hij is resident in de Rechter en draaide onder andere club als La Rocca en Café d’Anvers .

Christian Smith kan helaas niet komen dit weekend, in verband met andere verplichtingen. Daarom hebben wij een waardige vervanger gezocht en zijn daarbij uitgekomen bij DJ ROMAIN.
DJ Romain is een van de meest gerespecteerde DJ’s van Frankrijk. Met een grote diversiteit in draaistijl heeft hij over de hele wereld gedraaid (Festival de Cannes, MTV Music Awards in Stockholm). Hiernaast heeft Romain zijn eigen platenlabels - Basenotic Records en G Swing - waar internationaal bekende DJ’s als Deep en Dimitri from Paris hun platen op uitbrengen.

Na een geweldige kick-off is ook week een bezoek aan de Poema de moeite waard!

Location

Poema
Drieharingstraat 22
Utrecht Centrum, Nederland

Lineup

http://www.poemaproductions.com