Elke 3e vrijdag van de maand: Fuse Brussels Resident Night in club Poema met resident DJ’s ST. DIC en FREDERIK.(Pako&Frederik)
Deze twee mannen zullen elke maand een gast uitnodigen die ook verbonden is met de Fuse (België). Aankomende vrijdag zal dat niemand minder dan PIERRE (I love techno) zijn.

De FUSE staat sinds haar opening in 1994 bekend als de club voor techno minded publiek, met een programmering van de beste DJ’s uit de scene. O.a. Jeff Mills, Kevin Saunderson, Derrick May, Carl Cox en vele anderen draaien er regelmatig en markeren de Fuse als een van hun favoriete clubs.

Resident DJ ST. DIC begon zijn carrière in 1993. Na in wat kleinere clubs te hebben gedraaid kwamen al snel de grote feesten langs. Het duurde niet lang voordat hij werd opgemerkt door meerdere promoters met als resultaat een wekelijkse residency in de Fuse. De draaistijl van St. Dic laat zich het best omschrijven als een mix van opzwepende deep-house en tech-house. Naast zijn residency in de Fuse is St. Dic internationaal ook een graag geziene gast (Café De La Gare, Roxy).

FREDERIK, die samen met DJ Pako, al meer dan 10 jaar nationaal en internationaal geroemd wordt om zijn producties, live sets en draaien is niet meer weg te denken uit de techno scene. Pako en Frederik staan met hun live act wereldwijd op de grote festivals en clubs (I Love Techno, Dance Valley, Amnesia enz.). Hiernaast draait Frederik in zijn eentje al zo’n 12 jaar over de hele wereld en is hij sinds 5 jaar resident van de Fuse.

17 september is het dus de eer aan PIERRE om als gast DJ in de Poema op te treden.
Pierre begon al op jonge leeftijd met draaien. Met een groot talent werd hij al snel resident van Café D’Anvers ( Antwerpen), Club 55 ( Kortdijk) en uiteindelijk ook de Fuse. In 2000 werd Pierre gekozen tot beste Belgische DJ van het jaar. Naast het draaien heeft Pierre meerdere compilaties en remixen gemaakt voor Praga Khan.

Location

Poema
Drieharingstraat 22
Utrecht Centrum, Nederland

Lineup

http://www.poemaproductions.com