Het is een tijdje lang stil geweest rond Techworx na het bunkerfeest van afgelopen zomer. Maar omdat het technobloed kruipt waar het niet gaan kan is het weer de hoogste tijd voor een feestje!

Na een geslaagd undergroundavontuur zet de organisatie van Techworx deze keer een stap richting het legale circuit. Zaterdag 17 juli brengen zij hun undergroundsfeer naar Het Paard van Troje in Den Haag. Naast het draaitafelgeweld van de sublieme Dj’s Tobias von Hofsten (SE), Bas Mooy, Stephan & Vincent de Wit en Jeff Rushin.kun je je tevens laten verbazen door de artistieke kunsten van fotograaf Marco Eschler en Vj's V.I. & Feedback Society.

Tobias von Hofsten
Behalve in zijn thuisland Zweden heeft Tobias gewerkt in New York en Detroit. Zijn plaat Bumer wordt door veel technoliefhebbers beschouwd als een van de topplaten uit 2002. Behalve als producer is Tobias tijdens het draaien als geen ander in staat zijn enthousiasme op het publiek over te brengen. Een echte entertainer. Nederland heeft nog niet veel van Tobias gezien, maar als de berichten kloppen komt hij met een techno electro liveset, een echte primeur

Stephan en Vincent de Wit
In 1997 begon deze tweeling met draaien. In de afgelopen jaren hebben ze zich ontwikkeld tot rasechte techno DJ’s. Velen kennen hen van Awakenings en van hun eigen feesten, Underground Beats.

Jeff Rushin
Heeft zich ontwikkeld tot een ware drie deck junkie. Hij is vooral bekend in de Amsterdamse regio, maar heeft ook al internationale bekendheid opgebouwd. Techno is voor hem geen hobby meer maar een verslaving en een manier van leven geworden. Hij is in staat een geluid voort te brengen dat varieert van minimaal tot een verwoestende techno sound.

Bas Mooy
Eigenaar van het label Audio Assault Recordings en werkzaam voor de Nederlandse Techno distributeur Triple Vision. Als Dj heeft hij veel ervaring opgedaan in talloze clubs in de Rotterdamse regio, maar ook in het buitenland. Zijn geluid wordt omschreven als denderende technomuziek, stevig met als sleutelwoord, energie

Marco Eschler.
Deze fotograaf uit Den Haag had zijn eerste succes al op tien jarige leeftijd toen één van zijn foto’s in National Geographic Magazine gepubliceerd werd. Hij is uitgegroeid tot een grote naam in de wereld van de fotografie. Hij is veel bezig met vernieuwende dingen en het gebruik van computers. Hij zal mede door zijn foto’s de undergroundsfeer proberen te versterken.

VJ’s
De visuals zullen deze avond worden verzorgt door V.I. & Feedback Society die deze avond van een flinke hoeveelheid vage beeld zullen voorzien.

Location

Paard van Troje
Prinsegracht 12
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.techworx.org
http://www.paard.nl