basement

Na de spetterende sessie met Speedy J en Ade Fenton in maart is Strictly Techno op vrijdag 21 mei weer terug met wederom een Nighttown basement aflevering.
Niemand minder dan Slobodan a.k.a. Staffan Ehrlin maakt deze avond zijn debuut in Rotterdam.
Met een waslijst aan sterke producties op labels als Planet Rhythm, Template, Compound en Unknown Forces zijn de releases van deze sympathieke Zweed al jaren in menig platenkoffer te vinden.
In zijn dj sets staan energieke en pompende platen op het menu waarbij hij het niet schuwt om af en toe de diepte in te gaan of juist even flink het tempo op te schroeven.
Aan skills en inzet geen gebrek tijdens zijn sets op deze aardkloot, dus bereid je voor op een ouderwets potje dansvloergekte!
Stephan de wit, een van de organisatoren en residents van underground beats draaide inmiddels al de pannen van het dak op menig vaderlands technofeest.
Wie zijn memorabele optreden op het awakeningsfestival vorig jaar gemist heeft, krijgt nu een herkansing om zijn mixkunsten te bewonderen.
Lokale ondersteuning deze avond is in handen van residents Perry en Bas Mooy. Verwacht een stabiele invulling vol vlijmscherpe beats en een dikke berg energie.
Visuele gedeelte is deze avond in handen van het mysterieuze Semtech collectief.

Location

Nighttown
Westkruiskade 26-28
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.nighttown.nl/