Voor wie immer met brandend verlangen uitkijkt naar het weekend heeft Club Las Palmas in Rotterdam wel een heel lekker feestje! Op zaterdag 26 juni wordt er weer met alle plezier ruimte gemaakt voor een nieuwe editie van Burn Baby Burn. Het maandelijks terugkerende feestje waar nationale en internationale grootheden je het vuur na aan de schenen leggen!

Dit keer ontvangt resident dj Dame twee internationale househelden uit Frankrijk; David Guetta
en Martin Solveig. Guetta’s ster is inmiddels tot grote hoogtes gestegen. Na superhits als
“Just a little more love”, zijn remix van Bowie’s klassieker “Heroes” en zijn eigen “Fuck me, I’m famous” feesten op Ibiza is hij definitief toegetreden tot het rijtje super-dj’s.

Hetzelfde lot is ongetwijfeld ook Martin Solveig beschoren. Na succesvolle samenwerkingen met o.a. Bob Sinclar en Masters at Work wist hij de afgelopen periode een megahit van buitenaardse proporties te scoren. “Rockin’ Music” was terug te vinden in de platenkoffer van werkelijk elke dj en te horen op elk zichzelf respecterend radiostation. De videoclip krijgt nog steeds ongekende airplay. MTV en TMF zenden de clip al maanden enkele malen per dag uit.

Uiteraard staat MC Lex Empress weer op haar vaste plek en kunstenaar annex vj Ottograph zorgt weer voor zijn unieke, uit animaties bestaande, visuals.

Kortom; het weekendvlammetje wordt weer optimaal aangewakkerd. Branden maar!

Voor meer info surf je naar : www.club-laspalmas.nl

Location

Club Las Palmas
Wilhelminakade 66
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.club-laspalmas.nl