Robert Natus aka Pneumatik is geboren in 1981. Deze uit Duitsland afkomstige dj/producer staat garant voor harde techno, groovy sounds en een flinke scheut percussie. Reeds op jonge leeftijd beleefde hij al zijn eerste ervaringen met de muziek. Eerst als luisteraar, daarna als DJ en uiteindelijk als producer spendeert hij het grootste deel van zijn vrije tijd aan muziek, met name elektronische. Vooral de “FM Synthesis” techniek, die nog steeds keer op keer in zijn muziek terug te horen is, had een enorme invloed op zijn muzikale ontwikkeling. Met releases op o.a. Holzplatten, Future Frontier, Subsounds en zijn eigen kersverse label Bitshift-Music weet de liefhebber wel waar hij aan toe is met Robert Natus.

Van host DJ Rick Angel (Zodiak Commune) en drijvende kracht achter de TechNoNonsense cyclus kan men een lekker potje underground georiënteerde techno en acid verwachten.

Gijs, bekend als DJ Minidell is sinds enkele jaren veelal actief in de Eindhovense underground scene. Samen met vriend El Greco, organisator van de minimaleindhoven feesten, welke garant staan voor serieuze minimale techno.

VJ Stalker voorziet je op deze avond van het nodige visuele genot. Deze kunstenaar zal het altijd het uiterste weten te halen wat er op visueel gebied te bieden valt. Laat je meenemen in Stalkers visie.

In de Spaced Out wordt DommelVallei, berucht van Eindhovense underground parties, op een spannende manier ingeplugd. Met een première als platform voor nieuwe digitale ontwikkelingen op creatief en technologisch gebied. DommelVallei experimenteert vanavond in het café met Final Scratch. Je kunt luisteren naar vers geproduceerde tracks van de bij DommelVallei aangesloten en opkomende Eindhovense producers Gideon, Soniek, Jeronemo en Tachini. Dit en nog meer zal de muziek vanavond tot een spannende, onconventionele, en nieuwe beleving maken. Botweg gezegd: Come and enjoy digital essence!

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl/