Techno Room: Underground Resistance presents Red Planet DJ (Namowan, Detroit) + Jamie Bissmire (Space DJZ/Bandulu, uk) + DJ Hansz (BodyArtForm)
Back Room: Brent Field (Xpander) + Franq + Camiel (Extravaganza)

Deze Planet Rose Special is een bijzonder waardig besluit van de viering van het achtjarig bestaan van Planet Rose. Op de eerste plaats hebben we een zeer exclusieve gast, de legendarische mr. Red Planet: DJ Namowan. Deze man is verantwoordelijk voor alle Red Planet-releases! We kennen allemaal de klassieker ‘Stardancer’. Toch?
Daarnaast is hij actief binnen de Underground Resistance crew. De tweede gast is Jamie Bissmire. Samen met Ben Long is hij de de doldwaze Space DJZ, verbonden aan onder meer Soma en Novamute. Solo doet hij ook regelmatig van zich spreken (CLR 06). Vooral zijn lidmaatschap van de dub/ techno-formatie Bandulu is iets om trots op te zijn. Hun ‘Cornerstone’ (1996) is een regelrechte klassieker. Het vorig jaar verschenen album ‘Redemption’ blonk vooral uit in degelijke kwaliteit. DJ Hansz draait voorafgaande aan zijn collega’s de pannen van het dak. De Back Room brengt je vanavond Brent Field, Franq en Camiel. Deze heren zijn verantwoordelijk voor een grote hoeveelheid fijne progressive (tech)house.

Location

Doornroosje
Groenewoudseweg 322
Nijmegen, Nederland

Lineup

Na 04.00 uur geen toegang

http://www.planetrose.nl
http://www.undergroundresistance.com
http://www.submerge.com
http://www.electronicpm.co.uk