Club IT

Vrijdag 27 december a.s. heropent de fameuze Club iT aan de Amstelstraat in Amsterdam voor de straight crowd zijn deuren! De vernieuwde iT is voledig verbouwd en aangepast aan de huidige trends qua inrichting interieur en stijl. Goede clubmuziek, de volledige restyling en service zullen de belangrijkste ingrediƫnten zijn waardoor de partypeople Club iT wederom zullen weten te gaan vinden.

Om een tipje van de sluier op te lichten verraden wij nu alvast dat er een o.a. een speciaal vip deck zal verrijzen. Vanaf dit deck zal men een spectaculair zicht op de dansvloer hebben. Van te voren kunnen hiervoor wekelijks tafels worden gereserveerd.

Club iT richt zich voor de vrijdagen op een publiek van diverse pluimage en leeftijd, waarbij een relaxte en party attitude echter altijd een vereiste is.

De resident vrijdag dj die dit geheel muzikaal gezien in gaat vullen kan natuurlijk niemand anders zijn dan DJ JEAN! Deze dj die bij Club iT zijn internationale faam opbouwde zal ervoor zorg dragen dat vrijdag weer DE VRIJDAG wordt!

Club iT zal elke week op vrijdag geopend zijn van 23.00 tot 06.00.

Op zaterdag heeft de iT Gay-night

iT
Amstelstraat 24
Amsterdam, Nederland
http://www.it.nl

Events