solk 11-03-2005

SOLK is al weer aangekomen bij editie nummer 4. Nu de voorgaande edities succesvol zijn verlopen mag er inmiddels wat verwacht worden van deze drum and bass avond in het Zwolse Hedon. Met reeds een noemenswaardig lijstje van nationale en internationale top dnb dj's en live artiesten die eerder het Hedon podium hebben betreden (Goldie, Blame, Paradox, Alpha Omega, Nubian en Pressure) is het deze keer weer raak: dnb grootheid Doc Scott doet Zwolle aan voor een uniek optreden in Nederland. Niet dat het daar bij blijft, hij neemt immers A Sides mee, een van de meest befaamde dj en producer van de 'rolling breaks'. Deze vierde editie van SOLK wordt dus weer een must voor de serieuze bass- en breakheadz!

Doc Scott gaat al wat jaartjes mee. Samen met fenomeen Goldie is hij initiator van het toonaagevende Metalheadz label. Helemaal in eigen beheer heeft hij het 31 Records, wat vanaf haar begin baanbrekend is geweest en wat een dikke stempel heeft gedrukt op het geluid van de hedendaagse dnb. Deze dj, ook wel bekend als Nasty Habits, heeft inmiddels de titel verworven van 'King of the Rollers', hetgeen in de dnb scene een begrip is geworden. Grijp dus de kans om deze koning mee te maken.

A Sides is zo'n beetje de meest productieve dnb producer van de laatste jaren. Met een indrukwekkende reeks top releases achter zijn naam kan de scene niet meer om deze man heen.

Met regelmaat wordt hij door de grootste iconen gevraagd om hun producties van een A Sides remix te voorzien. Met zijn unieke combinatie van vocalen, rollende breaks en zware baslijnen heeft de A Sides sound een stevige plek gekregen in menig platenkoffer. Hij zal in Hedon wel even laten horen en voelen wat bass is.

Location

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle, Nederland

Lineup

http://www.hedon-zwolle.nl
http://www.solk.org