Aan het succes van de club avond RUSH lijkt geen einde te komen. Met het Raw Urban Sexy House geluid RUSH zijn Amsterdam en Rotterdam reeds veroverd. Nu is het de beurt aan Leeuwarden om veroverd te worden door Nederlands meest sexy house avond. Vrijdag 11 februari zal in club Noa de kick off plaatsvinden met niemand minder dan Victor Coral & Brian S, begeleid door percussionist Norman Soares.

Om de maand zal er neergestreken worden in club Noa. Victor Coral, organiserend host van en één van de vaste dj’s van RUSH, is blij met de nieuwe stap: “Toen we vorig jaar in Rotterdam begonnen verklaarde iedereen ons voor gek. ‘House werkt hier niet meer’ hoorde je toen veel. Het liep alleen anders, de eerste keer verkochten we compleet uit en we hebben alle opvolgende keren alleen maar uitverkochte super avonden gehad,” zegt hij trots. “Ik merk zelf keer op keer steeds weer dat house buiten de randstad helemaal happening is. Noa is een mooie nieuwe club met een styling die goed bij RUSH past. Ik krijg er een erg goed gevoel van!”

Drijvende kracht achter RUSH Noa is de in Groningen woonachtige Joost Deutekom. Hij heeft zijn jeugd in Friesland doorgebracht en is daardoor goed ingevoerd in zowel het Leeuwardense als Groningse nachtleven. Met een succesvol afgeronde stage bij de RUSH crew in de pocket vormde hij de ideale link tussen de Amsterdamse en Leeuwardense scene. “Toen ik hoorde van de mogelijkheid om RUSH in Noa te starten, was ik meteen voor. Het is gewoon een hele goede match. RUSH staat voor goede dj’s, sexy house, veel mooie meiden en een flinke bak partyglamour. Noa bouwt er aan deze cultuur ook in Leeuwarden neerzetten. Ik ben al op een aantal te gekke avonden daar geweest. Ik ben zeer benieuwd wat er gaat gebeuren met de eerste RUSH in Noa, maar ik verwacht dat het echt knallen gaat worden.”

De stap naar Leeuwarden is de zoveelste in een reeks die nu al bijna 4 jaar duurt. De club avond is begonnen als spin off op de donderdagavond van de legendarische Chemistry club avonden die iedere zaterdag avond Amsterdam op z’n kop zetten. In een mum van tijd veroverde RUSH haar positie als heetste club avond en vormden zich dikke rijen voor de ingang. De award voor ‘club avond van het jaar’ kwam in 2003. Uitstapjes naar het strand volgden (o.a. Bloemendaal, ’s Gravenzande, Noordwijk en Bergen), ook werd vorige zomer Barcelona 2 keer aangedaan. Rotterdam werd de tweede stad met een terugkerende RUSH residency in de Off_Corso. Leeuwarden zich nu de derde stad noemen met een eigen terugkerende RUSH club avond.

Location

Club Noa
Nieuwestad 63-65
Leeuwarden, Nederland

Lineup

http://www.chemistry.nl
http://www.club-noa.nl