Eau Dance Theatre logo

Armin van Buuren zal op 26 oktober proberen een set van 12 uur te draaien in «O» Dance Theatre in Den Haag. Na eerder een 9-uurs set eveneens in de «O» te hebben neergezet, zal Armin zijn eigen record proberen te verbeteren. De echte Armin van Buuren fans mogen deze avond niet missen.
Armin behoort tot de absolute wereldtop; hij werd dit jaar uitgeroepen tot één van de beste deejays ter wereld door het Engelse DJ Magazine en ook in de Amerikaanse deejay charts is de Nederlander populair. Daar staat hij op de 14e plaats. Hij heeft inmiddels in meer dan 25 landen zijn sets laten horen en deze maand is hij onder meer te vinden in Australië, Engeland en Amerika. Naast zijn optredens is Armin hard aan het werk in de studio om in navolging van zijn vier compilatie CD’s zijn allereerste solo album op te nemen.

Armin van Buuren in overigens niet de enige deejay die in «O» Dance Theatre lange sets draait. Ook deejays als Tiësto, Carl Cox en Jean hebben er sets gedraaid van meer dan 6 uur lang. Carl Cox zal in december voor het derde achtereenvolgende jaar naar «O» Dance Theatre komen.

Location

Fantasy Dance Theatre
Wijndaelerweg 3
Den Haag, Nederland

Lineup

http://www.eau.nl