sound of sunday 30-01-2005

Zondag 30 januari start om 16.00 s`middags de 1e editie in 2005 van Sound of Sunday
Op deze laatste zondag van de maand gaan in de Hemkade weer alle remmen los en zullen we de koude januarimaand op feestelijke wijze afsluiten.

Ook in de programmering voor 2005 is het weer de bedoeling om op iedere editie een nieuw talent te programmeren en zo een kans te geven om zich te presenteren aan het publiek.
Zo was in de december editie van S.O.S. editie Dj Maron te horen die met zijn eigen progressive trance sound het publiek in hogere sferen bracht.

Ook op deze eerste editie staat er voor deze keer een set geprogrammeerd van een vrij nieuw talent, namelijk Artento Divini. Deze Dj/producer is regelmatig te horen op feesten van oa Little Sins, uw-xp en try-out. Ook in Brazilië heeft deze Dj zijn sporen nagelaten en is daar geen onbekende meer met feesten als rave hollanda en eco system 2.0 waar meer dan 4000 mensen zijn uplifting sound van trance en techno beats hoorde. Dit is een Dj waar je in de toekomst absoluut meer van gaat horen….

Natuurlijk zullen op deze Sound Of Sunday Dj José en Spider weer hun uiterste best doen om je deze zondag met hun geheel eigen sound te verwennen. Tevens zijn op deze editie achter de draaitafels ook Dj Jurgen & Melvin Reese aan het werk om je ook voor deze gelegenheid je te trakteren op hun visie van het begrip “The best in house music from the classics to the latest”

Het geheel wordt hierbij ondersteund door de vocals van Mc Pryme met hierbij ook de dansers en danseressen, natuurlijk is er ook weer voldoende gratis vers fruit aanwezig voor
de nodige extra energie. Wat maakt dat we ook voor deze laatste zondagmiddag van de maand januari weer de perfecte ingrediënten in huis hebben om deze waardig af te sluiten

Location

Hemkade 48
Hemkade 48
Zaandam, Nederland

Lineup

http://www.sound-of-sunday.nl