Area 1: Superpitcher (Kompakt, D), Nuno Dos Santos en Adriaan Veldhuizen
Area 2: Sjam (Zuco 103) en Cold Sweat (Dynamite)

Full Spectrum is de naam van een geheel nieuwe techno-avond in EKKO. Een andere kijk op techno is de alleszeggende ondertitel: voor de verandering gaat nu eens niet zomaar het dak eraf. Dus geen oeverloos doorbeukende vrouwen-en-kinderen-eerst beatstructuren, maar ruim baan voor vernieuwing, diepgang en verbreding van de muzikale horizon.

Van en voor technoliefhebbers, wordt op Full Spectrum het volle bereik van techno bestreken. Daarbij komen natuurlijk ook de subtielere en (dus) vaak onderbelichte subgenres als melodieuze en minimal techno aan bod, zoals een dj als Agoria die maakt of een label als Playhouse die uitbrengt.

Zeer speciale gast op deze eerste editie van Full Spectrum is de golden boy van het Keulense kwaliteitslabel Kompakt. Zijn naam: Aksel Schaufler alias Superpitcher. Onlangs verscheen op Kompakt het prachtalbum Here comes love dat bol staat van de breekbare maar zeer dansbare luistertechno. Schaufler's singles en vele remixen zijn eveneens huiveringwekkend mooie voorbeelden van zijn immense talent. Des te opmerkelijk is dat dit zijn allereerste optreden op Nederlandse bodem wordt. Je bent dus gewaarschuwd!

Location

Ekko
Bemuurde Weerd WZ 3
Utrecht, Nederland

http://www.fullspectrum.nl
http://www.ekko.nl

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  20 September 2004

  cool hoor!

 • Marique

  Marique

  20 September 2004

  Mayb neem ik wel even een kijkje… Ben dan toch in Utrecht als het goed is..

 • Goedie

  Goedie

  20 September 2004

  Erg vet, even kijken of ik er ook een kijkje kan nemen!

Comments are closed