14 augustus 2004 is het weer zover! Rotterdam zal dan op zijn grondvesten schudden als de Fast Forward Dance Parade door de stad trekt. Het is alweer de 8e editie van de parade die elk jaar groter en beter wordt.

2S is uiteraard in volle glorie aanwezig op dit jaarlijkse evenement. Onze truck geeft een klein voorproefje op wat jullie kunnen verwachten tijdens Decibel Outdoor 2004. Top DJ’s, knallende muziek, mooie danseressen en een topsfeer zullen ervoor zorgen dat de B2S wagen één van de grote smaakmakers op deze parade is.

Na de parade is het feest nog niet afgelopen. B2S verzorgt een spetterende afterparty in het prachtige Tropicana, gelegen aan de Maasboulevard in Rotterdam. Hier kan tot 6 uur in de volgende ochtend worden doorgefeest.

De line-up voor de truck en de afterparty zijn identiek. Alle artiesten willen geen minuut van het feest missen en zullen daarom vanaf begin tot eind aanwezig zijn. Het kan dan ook niets anders dan een geweldig spektakel worden.Tijdens de parade zullen de artiesten back2back draaien. Een timetable is er niet. Wees dus voorbereid op alles!

In Tropicana maken we gebruik van 2 areas, met de volgende verdeling:
In Area 1 wordt hardstyle gedraaid door de beste DJ’s in dit genre, zoals Dana, Technoboy en Pavo. Area 2 brengt early rave ten gehore met onder andere Paul Elstak, Darkraver en als klap op de vuurpijl Marc Acardipane van PCP.

Area 1
Technoboy (IT)
Dana (NL)
Beholder & Balistic (NL)
Zany (NL)
Pavo (NL)
Max Enforcer (NL)
Host: MC Styles

Area 2
Marc Arcadipane (GER)
Paul Elstak (NL)
Darkraver (NL)
Rob (NL)
Stanton (NL)
Sunny D (NL)
Host: MC Alee

Location

Tropicana
Maasboulevard 100
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.b2s.nl