Het is soms niet te bevatten hoe snel de tijd gaat. De jaarwisseling lijkt voor velen nog kort geleden maar over vijf maanden is het alweer zover…

Op zaterdag 3 juli is het alweer de tiende ‘The First’ sinds de opening van de Lexion. De voorgaande edities hadden allen een speciaal tintje. Zo hadden we in November bijvoorbeeld Danny Rook uitgenodigd van de musical ‘Saturday Night Fever’, die als DJ Monty op succesvolle wijze de 70’s zaal hostte. In Februari werd aangevangen met de themafeesten die tot en met The First van Mei duurde. Al deze thema’s werden positief opgepakt en zorgde vaak voor die extra aparte en gezellige sfeer.

Ook nu zal The First weer verrassend anders zijn. Verdeeld over drie zalen zullen drie verschillende muziekstijlen ten gehore worden gebracht. In Area 1 zal er voornamelijk Club en Club/Trance worden gedraaid door o.a. Stephen J Kroos, Miss Melody, Jurgen, M.A.B en Lester Claassens, terwijl in Area 2 alles in het teken zal staan van de Hardstyle. Niemand minder dan Darkraver en Clive King zullen in deze zaal hun kunsten vertonen! Met hun snoeiharde beats zullen zij de Lexion totaal op zijn kop gaan zetten. Wie dit tempo echter niet kan verdragen zal zijn hart op kunnen halen in Area 3, waar Groovy Lounge de boventoon zal voeren. Kortom, voor elk wat wils in de Lexion!

Location

Lexion
Overtoom 65
Westzaan, Nederland

http://www.lexion.nl