Het dak gaat eraf in O Daniels, stadion Galgenwaard. Voor 2500 man worden in twee gloednieuwe zalen diverse acts vertoond.
In de Ballroom draaien de deejays Melvin (iT), Lindo Duvall (538), Jasper Goossen (Wildpitch) en Lennert B. vs. Leonardo op percussie (Wildpitch).
De muziek en de acts in de Amstellounge worden verzorgd door Luke Glitter & Glamourboy alias: Studio 53 (disco uit de jaren 70 en 80) en de band Smoking Barrels. Het geheel wordt ondersteund door het vj team Pantoffeldiertjes en Mc Dymesto.
Tijdens de avond wordt door Husk Studentenreizen een complete skivakantie voor 2 personen weggegeven.

RE-MIX, een concept van Wildpitch bookings agency, is helemaal toegesneden op het Utrechtse publiek dat veel studenten kent. Naast studenten kent Utrecht een selectief stappubliek, welke ruimschoots aan hun trekken komt tijdens dit feest! Hiermee wordt eindelijk het gat gedicht tussen de clubavonden en het uitgaande studentenpubliek.

Naast bekende deejays en artiesten is er een act van The Dutch Tina Turner, een cocktailbar en een happy hour van 22.00 tot 23.00 uur. Ook aan het vervoer is gedacht! Vanaf 03:00 uur rijden speciale RE-MIX bussen op en neer tussen Galgenwaard en Utrecht centraal.
O Daniels kan zich qua stijl en grootte meten met de betere clubs in Nederland. Dit is dan ook de voornaamste reden dat er gekozen is voor deze locatie.

Location

O'Daniels
Herculesplein 281-283
Utrecht, Nederland

Lineup

http://www.re-mix.nl