waterlife

Op 2 augustus zal er een speciale avond plaatsvinden in Prachtig, onder de Erasmusbrug, in Rotterdam. Op deze avond zullen namelijk niemand minder dan de Glimmer Twins en Paris The Black Fu daar gaan optreden tijdens het feest Retro Nouveau. Samen zullen ze voor een leuk electro-avondje gaan zorgen.

Op 2 augustus a.s. vindt het intieme dance feestje Retro Nouveau plaats in PRACHTIG, onder de Erasmusbrug te Rotterdam. De jaren tachtig herleven met Paris The Black Fu en de Glimmer Twins. Ook de nieuwe helden van de Nederlandse en Belgische electro scene schitteren deze avond.

Eclectisch
De Grote zaal is deze avond omgedoopt tot Eclectic Room en je treft er onder andere Paris the Black Fu achter de decks. Hij scoorde met zijn vriend Dr. Toefinger een behoorlijke electro-hit met 'Sandwiches' als de Detroit Grand Pubahs. DJ duo Glimmer Twins (aka Mo & Benoeli) proppen de bijna vergeten platen van weleer in de blender. Daar worden vervolgens de vetste releases van Labels als DFA en Output én een vette knipoog aan toegevoegd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze samen met 2 many DJs resident zijn in de Culture Club in Gent. Josz LeBon opent de avond in deze zaal.

Electric
In de Electric Room laat Dexter weer eens live horen hoe oer-Hollandse knetterende electro klinkt en waarom we er trots op mogen zijn. Dexter is producer voor labels als Clone en Klakson. Onlangs remixte hij de hits 'Happy House' van Etienne de Crecy en 'Sunchild' van Daan naar een geheel nieuw niveau. Traditiegetrouw wordt hij vergezeld door de Amsterdamse she-DJ Steffi. Ook Raphaël, een gerespecteerd electro DJ uit België, is er deze avond bij. Hij draait op zowel roemruchte fashion party's van Antwerpen als in de underground place to be van Antwerpen De Kaaiman. De belangrijkste overeenkomsten tussen deze nachten is dat het altijd raak is als hij zijn plaatjes draait.

Terras Tunes
Eerder in de avond is het buiten aan het water bij PRACHTIG reeds goed toeven met de Typical Terras Tunes van DJ Vegaz.

Praktische info

Datum 2 augustus 2003
Aanvang vanaf 19.00 uur (terras); vanaf 22.00 uur (zaal)
Locatie PRACHTIG - Rotterdam (onder de Erasmusbrug)
Entree € 10,- (ex. servicekosten)
Kaartverkoop via de bekende Ticketservice voorverkoopadressen (0900) 300
1250 (99 ct pm)
Meer info
http://www.waterlife-rotterdam.nl
http://www.prachtig-rotterdam.nl