Dit weekeinde zal er in de Winkel van Sinkel andermaal een grote naam achter de draaitafels staan, niemand minder dan Dave Tarrida komt naar Utrecht toe om te draaien. Samen met Dimitri en Benny Rodrigues zal hij de avond vullen.

Op zaterdag 28 juni is het weer gedonder in Utrecht. Het is dan weer tijd voor
BEYOND ADVENTURES bij Club Risk @ de Winkel van Sinkel met Dave Tarrida met zijn Nasty Techno gecombineerd met Aggro Punk Grooves (?). Ditmaal bijgestaan door Dimitri (Technoset!) en Benny Rodrigues.

Dave Tarrida begon in 1991 zijn DJ carriere en werd mede-oprichter en resident van Sativa: een zeer invloedrijke Schotse club (tevens label). Veel artiesten zijn doordeze Club/ Label in korte tijd doorgebroken. Denk aan: Neil Landstrumm, Tobias Schmidt, en Christian Vogel. Dave Tarrida is naast eigenwijze DJ, ook producer.
Label Tresor klopte al snel aan om een aantal singles van hem uit te brengen en vorig jaar zelfs een album ('Paranoid'). Tarrida staat bekend om zijn broeierige, diepe en knisperende Techno. Als resident is hij medeverantwoordelijk geweest voor het weergaloze succes van de Club Tresor in Berlijn. In Nederland was Dave reeds eerder te horen op o.a. Awakenings (Now & Wow/ September 2002) en in de vloer in Utrecht. Beide keren liet Dave een dusdanige indruk achter dat het niet meer dan logisch was dat hij werd uitgenodigd door Club Risk/Beyond Adventures.

Naast Dave Tarrida treden ditmaal ook op Dimitri met een heuse Technoset en Benny Rodrigues. Beiden hebben intussen een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Dimitri gaat als vanouds van leer met heerlijke opzwepende Detroitgeorienteerde Techno. Dat de meester van leer kan trekken bewees hij in het verleden meerdere malen in de RoXY en recent tijdens Chemistry's Mainstage, samen met Kenny Larkin. Benny Rodrigues zet de bezoekers daarentegen keer op keer op het verkeerde been, om ze daarna weer op te trekken op zijn eigenzinnige, energieke manier, waarbij de uiteindelijke uitkomst is: Stilstaan is onmogelijk!

In de sub-area presenteert Nuno dos Santos "STATIC ELECTRONICS", de naam zegt het al, een electro-experiment waarbij de diverse uitersten in het electrospectrum tot een zullen versmelten.