nightlive

Aankomende zondag vindt er een speciale avond plaats in de Nightlive in Maastricht. De 2 resident dj's, Cleon en King Richard, zullen het opnemen tegen de Extrema dj's, Rho & Ryan Dent. Samen zullen ze voor een leuke avond in de Nightlive zorgen.

Zaterdag 12 Juli - Extrema vs. Nightlive DJ Battle
Line up: Rho (Extrema/Hot Kitchen), Ryan Dent (Extrema/South Africa), Cleon (Nightlive/Firm), King Richard (Nightlive resident) Hosted by MC Gee


Het is zover, Extrema en Nightlive zullen op deze avond een exclusieve line up verzorgen met hun eigen deejays. De avond staat in het teken van een Dj battle, waar maar liefst 4 deejays van zowel Extrema als Nightlive de avond zullen hosten.

Rho werd in 1996 ontdekt door de kleine maar landelijk zeer bekende club Funki Bizniz te Eindhoven waar hij na een aantal gastoptredens een van de resident deejays werd. In de Funki Bizniz heeft Rho zijn draaistijl verder kunnen uitbouwen tot de stijl die hem als dj zo herkenbaar heeft gemaakt: dark, mean and sexy techhouse. Als dj is Rho echter niet voor een gat te vangen. Regelmatig laat hij zich van een onverwachte muzikale kant zien die men in eerste instantie niet achter hem uit zou halen. Het is echter de techhouse die zijn voorkeur geniet en waar hij zijn naamsbekendheid aan te danken heeft.
Ondertussen staat Rho vaker wel als niet op flyers tussen de (inter)nationale dj top als Remy, Michel de Hey, Terry Francis, Ralph Lawson, Danny Howells, Dave Angel, Derrick May en Jack de Marseille om maar enkele voorbeelden te noemen. Daarnaast heeft Rho afgelopen zomer tevens zijn status als festival dj waargemaakt met performances tijdens Pinkpop, Extrema Outdoor, Lovefields, het Electronic Art Festival (B) en een mainstage performance tijdens de Luikse cityparade.

Ryan Dent is nu al 6 jaar actief in de danscene. Afkomstig uit South Africa, is hij nu al een van de top dj’s uit zijn land. Vele awards en respect vanuit de dancescene maakte hem niet alleen tot een goeie dj, maar ook tot een topproducer. Als producer en A.R. op het zuid Afrikaanse label Platform Records laat hij de internationale dancescene zien waar hij voor staat. Zijn nieuwste hit Purple Ohm slaat in als een bom en wordt beschreven als de zomerhit van dit jaar.

De uit Alphen aan den Rijn afkomstige Cleon Macnack is gespecialiseerd in een dancestyle die hij het liefst funky club noemt. Met zeer veel enthousiasme probeert hij het publiek helemaal los te maken. De funky club style die dj Cleon ten gehore brengt is een style die steeds meer aan populariteit toeneemt. Enkele grote namen die zich op deze stroming storten zijn Roog, Quinten en the Goodfellas. Cleon heeft een aardige naam opgebouwd. Zo heeft hij meerdere malen gedraaid in dj café Sol, Escape Venue, Sinners, NOW & WOW en de jaarlijkse FFFW Danceparade in Rotterdam. En als laatste is King Richard van de partij. King Richard is o.a. resident van Nightlive en momenteel bezig met het produceren van een aantal tracks samen met zijn collega Mathon.

Openingstijden: 23.00 - 6.00 u
Entreeprijs: € 10.00